În cele trei luni de când funcționează regionala Finanțelor Publice pentru zona de Vest, la nivelul realizării targeturilor specifice fiecărui județ, Caraș-Severin se află pe ultimul loc din punctul de vedere al încasărilor.
Cauza întârzierii realizării planului fiscal pe anul 2013 a fost reprezentată de schimbările multiple de la nivelul conducerii instituției, cel puțin acesta a fost unul din motivele subliniate de către directorul regional Lucian Ovidiu Heiuș. Până în luna octombrie inclusiv, județul Caraș-Severin se afla pe ultimul loc din punctul de vedere al încasărilor totale, în clasamentul Regionalei, din care mai fac parte județele Arad, Timiș și Hunedoara.
,,E destul de greu să spui că județul Caraș-Severin îngreunează sau nu regiunea, din păcate și județul Caraș încă nu a apucat să își facă programul de încasări în cele trei luni de când funcționăm. Din ce analize am făcut, vom avea o ședință amplă cu toți șefii de la Caraș din Herculane, Orșova, Caransebeș. Eu zic că vor reuși și ei să realizeze programul de încasări pe județul Caraș și să nu mai fie un minus, ci un plus în dreptul județului. Au fost foarte multe fluctuații la nivelul conducerii în județul Caraș, lucru care nu duce în general la lucruri pozitive. Dar ceea ce a început doamna Nicola, o felicit pentru trendul pozitiv și sper să o mențină așa, eu zic că se va merge bine pe Caraș”, a precizat Lucian Ovidiu Heiuș, directorul general regional al Finanțelor Publice din zona de Vest.
Încasările pentru anul 2013, cu tot cu cele de la Vamă, până în luna octombrie inclusiv, au fost de peste 1 miliard 300 de milioane de lei pentru Administrația Județeană a Finanțelor Publice Arad, aproape 3 miliarde de lei pentru județul Timiș și puțin peste 1 miliard de lei pentru Hunedoara. Județul Caraș-Severin a avut încasări la mai puțin de jumătate din sumele obținute de județul Hunedoara, în valoare totală de 502 milioane de lei.
Asa se intampla cand judetul este condus de niste boschetari handicapati si niste betivi incompetenti . Demisiaaaaaaaa !!!