Proiectul parcărilor, amânat la nesfârşit!

Măsurile luate de executiv împotriva fostului director al Direcţiei de Patrimoniu din cadrul Primăriei Reşiţa, Florin Nedelea, nu se opresc la destituire. Pentru că a predat prea multe parcări şi a semnat procesul verbal fără să ştie pe ce a pus ștampila, edilul-şef al oraşului îl trage la răspundere.

Fostul şef al Direcţiei de Patrimoniu, Florin Nedelea, intră astăzi în Comisia de Disciplină a Primăriei Reșița, ca să dea cu subsemnatul şi să explice cum a putut da peste cap situaţia parcărilor cu plată din oraş, astfel încât să îi bulverseze pe oameni. „El nu a urmărit corespunzător ceea ce avea de făcut”, a spus edilul Reşiţei, Mihai Stepanescu.

În ce priveşte parcările, proiectul de hotărâre care s-a aflat marți pe ordinea de zi a aleşilor locali a mai suportat o amânare. Astfel că, şoferii trebuie în continuare să fie atenţi unde lasă mașina, pentru că s-ar putea alege cu amenzi. Parcările luate în vizor să iasă de sub incidenţa proiectului de hotărâre, aprobat pe grabă şi fără responsabilitate de 19 consilieri locali, sunt: cea de la CASE SA, poliţie, Victoria şi Intim. Pe lângă acestea, reprezentanţii executivului mai vor să ia de la Repark şi parcajele din alte zone, însă reprezentanţii firmei s-au opus şi, din acest motiv, proiectul de hotărâre a fost amânat pentru o dată ulterioară.

 

Comments

  1. daniels says:

    saracul , nu a stiut ce face! pai toti infractorii zic la fel, dnu primar! si cu aia de la bau bau de ce va chinuiti atat? oricum fac tot ce vor ei! si dvs!