Florin Călinescu face valuri la malul Dunării! Pentru Eugen Băleanu!

Candidatul Partidului Verde pentru Primăria orașului Moldova Nouă, Eugen Băleanu, a votat imediat după prânz la una din secțiile de la Liceul Tehnologic „Clisura Dunării”, unde a venit însoțit de familia sa și de vedeta Pro TV, Florin Călinescu.

Lider al Partidului Verde, Florin Călinescu e prezent de câteva zile peste tot prin orașul de la Dunăre. Printre fotografii cu admiratorii săi și o miuță cu băieții pe terenul de fotbal, acesta le-a cerut oamenilor să-l sprijine pe candidatul „verzilor” pentru fotoliul de primar. Astăzi l-a însoțit pe Eugen Băleanu chiar și la secția de votare, ocazie cu care s-a arătat surprins de numărul mare al celor care au votat pe liste suplimentare. Florin Călinescu a solicitat date exacte despre numărul persoanelor care au devenit cetățeni ai orașului în ultimele zile, atenționând că va semnala eventuale fraude organelor de cercetare penală.

Cunoscutul om de afaceri Eugen Băleanu i-a invitat pe cetățeni să iasă la vot și a cerut organelor abilitate vigilență maximă pentru ca Moldova Nouă să aibă un primar legitim începând de mâine. „Am votat pentru viitorul copiilor din Moldova Nouă. Sunt nemulțumit de faptul că instituțiile statului se implică în favorizarea contracandidatului meu, dar mă bucur că nu au fost semnalate incidente. Îi invit pe cetățenii orașului Moldova Nouă să iasă la vot, să nu-i lase pe alții, aduși din altă parte, să le decidă viitorul”, a comentat Băleanu la ieșirea din secția de votare.