Florin Călinescu anunță posibila fraudare a alegerilor la Moldova Nouă: Trebuie să se ducă cineva și la pușcărie. Aceste golănii trebuie să înceteze!

Președinte al Partidului Verde, vedeta Pro TV, Florin Călinescu, semnalează organelor de cercetare penală din Caraș-Severin turismul electoral care s-ar practica în aceste zile la Moldova Nouă, unde duminică au loc alegeri pentru funcția de primar!

Totodată, Călinescu le atrage atenția celor care s-ar putea lăsa implicați într-o fraudă de acest gen, acceptând rolul de flotanți în orașul Moldova Nouă doar pentru a se prezenta duminică la urne cu o opțiune de vot impusă, că vor răspunde în fața legii. Eugen Băleanu, candidatul Partidului Verde pentru funcția de primar al orașului de la Dunăre, a prezentat cifre concrete în acest sens, cifre care într-adevăr ar influența rezultatul alegerilor și ar anula voința cetățenilor. „Peste 200 de persoane au cerut vize de flotant. Cine va hotărî destinele orașului Moldova Nouă?! Flotanții sau cetățenii orașului?! Am informații că fiecare primar liberal din zonă va trimite flotanți care să voteze la Moldova Nouă pentru că Ion Chisăliță trebuie salvat cu orice preț!”, a acuzat Băleanu.

Florin Călinescu, în calitate de lider al Partidului Verde, a explicat pentru Express de Banat că va stârni valuri mari la Dunăre dacă votul de duminică va fi fraudat în acest fel. „O să mă interesez exact câtă populație avea Moldova Nouă până duminică și vreau să văd câți flotanți s-au mutat în weekendul ăsta în oraș. O să urmăresc ce fac acei flotanți de luni încolo. Dacă s-au mutat să se angajeze, să facă turistic, jos pălăria, dar dacă dispar de luni încolo, atunci am să fac plângere la Parchet. Trebuie să se ducă cineva și la pușcărie, că-i ministru de Interne, că-i ministru de Externe, că-i șeful Poliției din Moldova Nouă, nu mă interesează, aceste golănii trebuie să înceteze. Eu vă garantez că nu e nicio viză de flotant pentru Partidul Verde, vă asigur că nu umblăm cu lei și găleți!”, a spus Călinescu.

 

(E)