Cartonaș roșu pentru PNL! „Constituția nu are aplicabilitate la Moldova Nouă pentru acest regim guvernamental”

PSD Moldova Nouă, prin președintele Adrian Torma, pregătește cartonașul roșu pentru Partidul Național Liberal, declarându-și astfel susținerea față de Eugen Băleanu, candidatul Partidului Verde în alegerile de duminică.

După ce a fost scos din cursa electorală, deși electoratul a decis că îl dorește pentru încă un mandat în fruntea Primăriei Moldova Nouă, Adrian Torma anunță astăzi că organizația locală a PSD a decis să îl susțină pe Eugen Băleanu în cursa de duminică.

„Democrația a fost călcată în picioare și dreptul constituțional de a alege și de a fi ales mi-a fost anulat printr-o decizie neconstituțională, ținând cont că în 27 septembrie 2020 am câștigat alegerile prin votul cetățenilor. Din păcate, Constituția nu are aplicabilitate la Moldova Nouă pentru acest regim guvernamental care încet, încet pune stăpânire pe România într-un mod abuziv și discreționar”, spune Adrian Torma.

Fostul edil-șef îi îndeamnă pe simpatizanții social-democraților să le arate și ei liberalilor cartonașul roșu duminică și să voteze cu Eugen Băleanu, alături de care consideră că PSD poate face echipă la Moldova Nouă pentru a duce mai departe proiectele începute.

„Noi rămânem o echipă unită care a câștigat alegerile la Moldova Nouă și vă asigurăm că vom reprezenta interesele comunității cu dârzenie și responsabilitate, chiar dacă vom fi o perioadă în opoziție. Îi urăm succes domnului Băleanu duminică, la alegerile locale!”, încheie Adrian Torma.

(E)