Florin Bârcean, la națională?! „Ar merita să fie convocat!”

explo 1000x200

Selecționerul naționalei de futsal a României, Robert Lupu, apreciază evoluțiile unuia dintre jucătorii echipei Muncitorul Reșița. Florin Bârcean ar putea fi convocat la prima reprezentativă, spune reșițeanul care a scris istorie în futsalul românesc.

Șeptarul echipei reșițene a fost urmărit de mai multe ori în acest sezon de actualul selecționer al naționalei de futsal, cel mai recent chiar aseară, cu ocazia meciului din ultima etapă a Ligii I, dintre Muncitorul Reșița și Informatica Timișoara, încheiat cu victoria categorică a echipei lui Robert Lupu, cu 6-0.

„Printre jucătorii Reșiței care ar putea juca pentru echipa națională, eu consider că ar merita Florin Bârcean. Este un jucător foarte bun și cred că dacă ar fi profesionist, pentru că, după cum știm, el este un jucător care muncește și în afara terenului, ar avea șanse să fie unul dintre jucătorii primei reprezentative. Mă bucur de prestațiile lui, îl urmăresc și cred că el este principalul favorit de la Reșița care ar putea fi convocat”, a spus Robert Lupu după meciul pe care Informatica Timișoara l-a câștigat la Reșița.

banner 970 x 250