Florile de 8 martie se vând din peste 20 de locații avizate de Primăria Timișoara

Comercianții pot și în acest an să vândă flori cu ocazia zilei de 8 martie din mai multe locații avizate de Primăria Timișoara. Cererile de înscriere se depun la începutul săptămânii viitoare.

Primăria Timișoara informează că, în zilele de 27 și 28 februarie, se pot depune cererile pentru obținerea avizelor necesare comercializării de flori de sezon și aranjamente florale cu ocazia zilei de 8 martie.

Actele necesare pentru obținerea avizului de comercializare sunt: cerere tip, care se obţine de la ghişeul 8 sau 9, camera 12 sau de pe site-ul primăriei, www.primariatm.ro, secţiunea Formulare Online – Activităţi Comerciale; copie după atestatul de producător flori și carnetul de comercializare, în termen de valabilitate; copie după Certificatul Unic de Înregistrare și certificat constatator obținut de la Registrul Comerțului, în care se regăsesc activitățile desfășurate în afara sediului social sau la terți, precum și dovada autorizării codului CAEN aferent comerțului cu flori; copie după buletin/carte de identitate”, a transmis instituția.

În total, sunt disponibile 61 de locuri în 24 de locații din Timișoara. Comercializarea florilor de sezon și a aranjamentelor florale va fi permisă în perioada 5 – 8 martie.

Mai multe informații cu privire la comercializarea de flori cu ocazia zilei de 8 martie sunt disponibile AICI!