Flori peste gropile Lugojului! Șoferii municipiului timișean au ales o formă inedită de protest față de starea drumurilor

După ce au înaintat numeroase reclamații și petiții către conducerea orașului, toate soluționate doar cu promisiuni de genul „săptămâna viitoare încep asfaltările”, „acum se scot la licitație lucrările”, lugojenii au ales o formulă inedită de protest.

Mai mulți localnici, nemulțumiți de starea deplorabilă în care se află Strada Făgetului, au plantat flori în gropile din asfalt, amenajând pe mijlocul drumului o mică grădină. Prin protestul lor, aceștia au vrut să tragă un semnal de alarmă asupra modului lent în care se rezolvă lucrurile la nivelul administrației lugojene. Semnale asupra stării deplorabile a drumurilor au venit din mai multe zone ale orașului, străzile Koloman Walisch și Mihai Eminescu fiind doar două dintre aceste exemple.

Plantatorii de flori spun că s-au săturat de gropi și de nepăsare și că așteaptă ca autoritățile să refacă drumul, unul care este intens circulat și care are nevoie de reparații. Administrația orașului nu a reacționat la forma de protest a lugojenilor, însă nu este de mirare, în condițiile în care aplicația City Health, lansată în urmă cu câteva luni, este plină de sesizări nerezolvate, atât în privința drumurilor, cât și a iluminatului public, salubrizării sau cerșetoriei.