Flexibilitate, calitate și profesionalism la cele mai înalte standarde. TERMOCONSTRUCT are grijă de casa și de firma ta

picnic iulius1000x100

Peste 10.000 de produse de cea mai bună calitate de la producători cu renume mondial se regăsesc în magazinele și depozitele TERMOCONSTRUCT, cea mai dinamică firmă de pe piața de retail și distribuție a materialelor de construcții din județele Timis, Arad, Caraș-Severin și Hunedoara.

Firma Termoconstruct, care activează din anul 2007 și cu un efectiv de peste 100 de angajați, are o cifră de afaceri de peste 6 milioane de euro și are deschise, în prezent, 11 magazine și depozite situate în Timișoara, Gătaia, Arad-Pecica, Reșița-în cartierul Govândari și cartier Muncitoresc, Anina, Bocșa, Oțelu Roșu, Răcășdia, Caransebeș –  cartier Pipirig și Calea Orșovei – precum și un mare număr de magazine partenere. Situată pe unul dintre primele locuri în distribuția și comercializarea materialelor de finisaje și construcții, compania distribuie materiale de construcții în județele Caraș-Severin, Timiș, Arad și Hunedoara prin intermediul rețelei de agenți de vânzări, având ca parteneri atât firme de construcții și finisaje, cât și depozite și magazine specializate.

Cu o echipă de meseriași profesionistă care se poate ocupa de toate aspectele referitoare la construcție, de la organizarea de șantier și până la achiziția materialelor, TERMOCONSTRUCT execută lucrări de construcții, șarpante, acoperișuri, instalații sanitare, termice, electrice, canalizări, izolații termice la blocuri și construcții civile, peste 70% din termoizolațiile realizate în Reșița și Bocșa fiind rezultatul muncii echipelor de meseriași ai Termoconstruct.

leader board 728 x 90 px

„Garanția calității lucrărilor este dată de profesionalismul executanților, iar Termoconstruct pune la dispoziție echipe de profesioniști cu experiență care abordează cu aceeași seriozitate atât construirea unei clădiri, a unui acoperiș, cât și termoizolarea unui apartament sau renovarea unei fațade”, după cum afirmă Samuel Barbu, managerul firmei.

„Calitatea finisajelor este recunoscută și de firmele concurente, modelele de design exterior pe care le-am folosit fiind copiate și devenind un trend pe piață. Printre clienții cei mai semnificativi se numără: Universitatea «Eftimie Murgu» din Reșița, Casa de Cultură din Caransebeș și Casa de Cultură din Anina”, a mai sublinitat antreprenorul.