Flavius Biea va lupta la Londra cu un adversar care are 21 de victorii prin KO!

Flavius Biea va urca din nou în ring în data de 16 noiembrie, de data aceasta, la Londra, în renumita sală York Hall. În vară pugilistul arădean stabilit în Banat a câștigat centura IBA Intercontinental după o gală organizată la Timișoara, în care l-a învins pe mexicanul Jesus Gurrola.

Acum Biea va avea un adversar din Nicaragua. Berman Sanchez are 42 de meciuri în boxul profesionist, dintre care a câștigat în 29, cu un bilanț de 21 de succese prin KO. Sanchez a mai bifat trei remize și zece meciuri pierdute. „Știu că are o experiență foarte mare în boxul profesionist și își va vinde scump pielea. Pe tărâmul britanic are o experiență foarte mare în boxul profesionist, dar doar cu adversari cu experiență pot crește și eu ca boxer. Împreună cu soția mea am ales să stau departe de România pentru a avea o pregătire ca la carte în debutul meu în boxul profesionist din Anglia. Împreună cu antrenorul meu actual Alex Wilkey facem o echipă bună, având o colaborare specială.”, a declarat Flavius Biea.

1000x100 casa brutarului

În Anglia, Biea a mai boxat doar în gale semiprofesioniste, iar acum va fi prima luptă profesionistă. „Boxând în Anglia îmi voi deschide porțile și oportunitățile pentru a ajunge cât mai repede în clasamentele mondiale, eu fiind clasat pe locul 106 din 2.100 de boxeri la categoria mea. După acest meci pe care îl pregătesc și sunt concentrat 100% voi urca în clasamentul mondial și voi fi eligibil pentru un meci cu o centură mondială pe masă, dar nu am renunțat nici la a organiza gale de box în România, cel mai probabil la sfârșitul lunii martie începutul lunii aprilie voi boxa din nou în România, eveniment organizat 100% de clubul nostru Biea Promotion.”, a mai spus Flavius Biea.