Flavius Biea va boxa la gala „Noaptea Spartanilor 2” pentru centura IBA Intercontinental. Adversarul vine din orașul din serialul Narcos

Flavius Biea va boxa în data de 28 iunie la Sala „Constantin Jude” din Timișoara în cadrul galei „Noaptea Spartanilor 2”. Pugilistul va boxa în main-event, cu mexicanul Jesus Gurrola, pentru centura IBA Intercontinental. Gala va avea cel puțin opt meciuri și va începe la ora 20.

Pentru Biea va fi al 18-lea meci de când a trecut în boxul profesionist. De data aceasta, adversarul românului de 29 de ani va fi un mexican de 31 de ani, cu o mult mai mare experiență, Jesus Gurrola. Cel cu care va lupta Biea are 43 de meciuri. În urmă cu doi ani, Gurrola a fost învins de Jo Jo Dan (Ionuț Ion), în cadrul unei gale organizată la Montreal. Pugilistul este născut în orașul Los Mochis, din regiunea Sinaloa, unde se desfășoară acțiunea dintr-un întreg sezon al celebrului serial Narcos.

Biea a trecut recent la categoria semimijlocie (69,800 kg). Acum va boxa pentru centura IBA Intercontinental. Titlul este deținut de venezueleanul Jason Gonzalez, care are un palmares de 21 de victorii prin KO din tot atâtea meciuri la profesioniști. Gonzalez va pierde însă titlul, deoarece nu-l va pune în joc în perioada solicitată de International Boxing Association (IBA). În viitor, Biea nu exclude să boxeze cu Jason Gonzalez, dacă va câștiga lupta de la „Noaptea Spartanilor 2”.

tm4ua media express de banat (100x1000px)

Este posibil ca în deschiderea galei să mai boxeze doi pugiliști din Iași. Până acum, numele confirmate sunt: Cătălin Paraschiveanu (18 meciuri – 17 victorii şi o înfrângere), Daniel Corbeanu (un meci – o victorie, prin KO), Eronim Arădoaie (şase meciuri – toate câştigate), Eduard Gafencu (un meci – o victorie, prin KO), Robert Cristea (30 de meciuri – zece victorii şi 20 de înfrângeri), Amansio Paraschiv (un meci – o victorie), englezul Anesu Twala (cinci meciuri – patru victorii şi o înfrângere) şi Daniel Bădulescu (un meci – o victorie, prin KO).

Sursa foto: facebook.com/pg/FlaviusBieaPromotion

banner 970 x 250