Flagrant: șantaj oprit de polițiști! Bărbatul cerea 1.000 de euro de la victimă

stiri si publicitate cu Casino Herculane by sungarden

Bărbat de 29 de ani, șantajat să plătească 1.000 de euro unui suspect din Hodoș! Polițiștii din Lugoj au efectuat un flagrant la care a participat și SAS Timiș.

Sâmbătă, la ora 13.00, agenții din cadrul Biroului de Investigații Criminale Lugoj au pus în aplicare un flagrant împreună cu SAS Timiș. Polițiștii au depistat un bărbat de 34 de ani din Hodoș, comuna Darova, care a șantajat un tânăr de 29 de ani pentru suma de 1.000 de euro. Investigațiile au dus la descoperirea altor doi suspecți, de 36 și 23 de ani, care au participat la constrângerea victimei. Cel care a cerut banii este cercetat pentru șantaj și acoliții săi pentru complicitate. Toți șantajiștii au fost reținuți pentru 24 de ore. Duminică urmează să fie prezentați Parchetului Lugoj cu propunerea de luare a unei măsuri preventive. Polițiștii continuă cercetările pentru documentarea întregii activități infracționale.

promovare banner maxagro Stiri cu Muzeul din Timisoara


Stiri si Publicitate, joburi in Timisoara si Resita STPT job 1000x200 Stiri si Publicitate in Timisoara si Resita 1000x100 edb
/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/