Flagrant delict la Obreja! Poliţia: „Mulțumim persoanei care a sunat la 112“

Un apel primit la 112 în data de 28 iunie 2018, la ora 18, sesiza faptul că pe străzile din Obreja circulă un autoturism fără numere de înmatriculare…

„În astfel de situații ne așteptăm ca autoturismul respectiv să circule și fără asigurarea obligatorie, fiind un risc pentru ceilalți participanți la traficul rutier. Cele sesizate s-au confirmat, în urma verificărilor a fost identificat conducătorul auto, un tânăr de 18 ani din localitate, care a condus autoturismul cu toate că cunoștea faptul că acesta este neînmatriculat. Mai mult, tânărul respectiv nu deține permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule“, informează Dinu Nicorici, purtător de cuvânt al IPJ Caraş-Severin.

În continuare se desfășoară verificări sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de conducerea unui autovehicul fără permis de conducere, faptă prevăzută și pedepsită de art. 335 Cod Penal, respectiv punerea în circulație și conducerea unui autovehicul neînmatriculat, faptă prevăzută și pedepsită de art. 334 Cod Penal.

„Din fericire, intervenția polițiștilor rutieri a fost înainte să aibă loc un eveniment nedorit. Mulțumim persoanei care a sunat la 112, a fost un apel care, posibil, a ajutat participanții la trafic să evite un pericol real“, se mai precizează în comunicatul de presă de la IPJ.