Fiul interlopului Sile Cămătaru, liber după ce a lovit cu cuțitul, arestat pentru consum de droguri la volan!

Albert Balint a scăpat de cătușe după ce fusese capturat cu focuri de armă de către oamenii legii pentru că victima sa, tânărul pe care îl înjunghiase în fața unui club din Timișoara, și-a retras plângerea. De data asta, e vorba despre droguri și infracțiuni la regimul circulației pe drumurile publice!

Fiul lui Sile Cămătaru, Albert Balint, va sta 20 zile în arest preventiv. Hotărârea a fost luată, sâmbătă seara, de magistraţii Judecătoriei Slatina, după ce acesta a fost prins de poliţiştii de la rutieră, vineri, conducând o maşină, pe DN 65, drogat și fără permis de conducere.

Sâmbătă după-amiază, Albert Balint a ajuns, însoţit de mascaţi, la Judecătoria Slatina. Magistrații au emis pe numele bărbatului un mandat de arestare preventivă pentru 20 de zile.

Acesta a fost prins, vineri, de poliţiştii olteni când conducea drogat pe DN 65 – E 574, în comuna Găneasa. În urma controlului s-a stabilit că bărbatul de 32 de ani, din București, a condus mașina, deși avea dreptul de a conduce suspendat.

gif card de energie dacus 1000x100

Totodată, acesta a fost testat cu aparatul DrugTest, rezultatul fiind pozitiv, însă a refuzat să îi fie prelevate mostre biologice de sânge.

„Au fost întocmite acte procedurale sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de conducerea unui vehicul fără a poseda permis de conducere și refuzul sau sustragerea de la prelevarea de mostre biologice. Bărbatul a fost reținut pentru o perioadă de 24 ore, fiind introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă a IPJ Olt”, au anunțat polițiștii.

Muzeul TM
/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/