Fiu de avocat, în arestul IPJ

Potrivit oficialilor de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Oravița, în nopatea de 5 spre 6 iulie, fiul avocatului Teofil Drugărin, din Oravița, a pătruns, fără drept și înarmat, într-o locație din oraș, unde a dat startul unui conflict cu o altă persoană. După ce i-a aplicat mai multe lovituri și a folosit un cuțit, a deposedat-o pe victimă de suma de 1.000 de lei, pe care aceasta o avea. În plus, i-a cerut bani ca să o lase în viață.

Fiul avocatului Teofil Drugărin din Oravița este în arestul polițiștilor încă din data de 07 iulie. Deși avocatul tânărului a cerut ca acesta să fie cercetat în stare de liberate, judecătorii au respins cererea, astfel că acesta se află în continuare la arest.

Tatăl tânărului, care îl apără în această cauză susține că fiul fău, care poartă același nume nu are nicio vină, ci își totul este o înscenare și aruncă cu acuze dure la adresa procurorului de caz. „Credem că este o pură răzbunare a procurorului de caz, Radu Bucurică. Acesta a vrut să se răzbune pe mine și s-a răzbunat pe familia mea. Totul e o făcătură, iar cel care fabrică probe se numește ecscroc”, a declarat avocatul Teofil Drugărin. „Fiul meu este un om serios, este student la drept și la o postliceală și a obținut un credit din fonduri europene de 40.000 de euro pe măsura instalării micului fermeier la țară”, a mai adăugat avocatul.

leader board 728 x 90 px

Ce spun anchetatorii

Procurorul de caz refuză să răspundă acuzelor lansate de avocat, dar se pregătește să trimită dosarul în instanță. În plus, George Bucurică povestește cu lux de amănunte ceea ce s-a întâmplat în apartamentul din Oravița, acolo unde viața unui om a fost pusă în pericol.

„Cu același prilej, sub amenințarea și pretextul că a primit de la niște dușmani ai părții vătămate suma de 1.000 de euro pentru a o lichida, i-a solicitat ca în aceeași zi să îi plătească o sumă similară, ca să o lase în viață. Singura condiție ar fi fost ca aceasta să părăsească imediat țara”, a declarat George Bucurică, procurorul de caz.

Polițiștii, sub îndrumarea procurorului de caz, i-au realizat lui Teofil Drugărin un flagrant. Studentul de la drept a primit o parte din suma pretinsă, dar a fost prins, fără drept la replică. Urma ca diferența să ajungp la el a doua zi. Cercetările sunt în curs de finalizare în acest caz, iar inculpatul va fi trimis în judecată în cel mai scurt timp.

„Încadrarea făcută de procuror pentru solicitarea de arestare preventivă a fost cea de comitere a faptelor de tâlhărie, șantaj și violare de domiciliu”, a declarat judecătorul Rustin Ciasc, președintele Tribunalului Caraș-Severin.