Ciobanul care și-a omorât sluga, în arest

Un bărbat mort de beat a fost omorât în bătaie de cel pentru care lucra. Cazul a fost șocant pentru locuitorii comunei Fârliug, acolo unde a avut loc tragedia. Asta pentru că autorul faptei nu s-a sinchisit să cheme poliția, ci a băut până la orele dimineții, alături de un prieten apropiat.

Un nou termen de judecată a avut loc, recent, în dosarul care se referă la omorul de la sălajul din Fârliug. Acolo, un cioban i-a aplicat mai multe lovituri în zona capului celui care îl ajuta să întrețină stâna. Cum sluga era beată, s-a prăbușit la pământ. Incidentul s-a soldat cu moartea bărbatului. Noutatea în acest caz este că cei doi copii ai victimei s-au constituit fiecare în părți civile și au solicitat obligarea inculpatului la plata unei sume de 50.000 de lei, cu titlu de daune materiale și morale.

„Reamintesc că în această cauză fapta de omor, potrivit materialului de urmărire penală ar fi fost săvârșită în data de 5 martie 2012 pe raza comunei Fârliug de pe fondul consumului de alcool, inculpatul i-ar fi aplicat victimei lovituri cu un corp contondent în zona capului, decesul survenind în urma acestui incident, moartea fiind constatată câteva ore mai târziu prin intervenția unor terțe persoane care au încercat să îi dea ajutor victimei. În prezent e în stare de arest preventiv”, a spus judecătorul Rustin Ciasc, președintele Tribunalului Caraș-Severin.

leader board 728 x 90 px