Fiu al satului, luptătorul Andrei Franț este așteptat la Fârliug

Cuib de vise 1000x100

Comuna Fârliug își cinstește personalitățile, astfel că prin votul Consiliului Local, de sărbătoarea Nașterii Maicii Domnului, când se sărbătorește hramul bisericii și ruga satului, edilul Ioan Borduz va înmâna titlul de cetățean de onoare unui campion, fiu al satului.

„Ne-am gândit să răsplătim oamenii care reprezintă cu succes zona noastră la cele mai înalte cote. Un astfel de om este Andrei Franț care, deși locuiește la Reșița, nu și-a uitat rădăcinile”, ne-a declarat edilul comunei, Ioan Borduz.

„Andrei Franț a revenit în comună și chiar a renovat casa bunicilor. Suntem mândri că astfel de oameni ne vizitează și doresc să revină unde au copilărit. Andrei Franț este multiplu campion național la lupte, drept pentru care dorim să-i acordăm această distincție, într-o festivitate ce va fi organizată în 8 septembrie, cu ocazia rugii satului”, ne-a mai spus primarul comunei Fârliug.

STPT job 1000x200

La șapte ani a mers în sala de lupte și n-a mai plecat din ea. De-a lungul timpului, Andrei Franţ a obținut foarte multe medalii, printre care și titlul de campion al României la seniori. Andrei este căsătorit cu Diana Mudrag, o altă sportivă de top a județului.

Muzeul TM
/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/