Firmele timișene au sărbătorit Ziua Națională a României la Washington

oameni de afaceri din Timisoara la Washington
casinoherculane by sungarden alv bannerexpressbanat resita 1000x100px ian24

Reprezentanții companiilor timișene participante la misiunea economică organizată de CCIA Timiș în SUA au luat parte la recepția oferită de Ambasada României la Washington cu ocazia Zilei Naționale a României.

La recepție au fost prezenți numeroși oficiali ai administrației americane, reprezentanți ai corpului diplomatic din Washington, membri ai comunității româno-americane, personalități din mediul academic, cultural și de afaceri din Statele Unite.

În discursul susținut, Ambasadorul României în SUA, E.S. Dan-Andrei Muraru, a evocat beneficiile apartenenței României la NATO, amintind că în 2024 vom marca două decenii de la momentul aderării, precum și contribuția României la securitatea UE.

promovare banner maxagro

Prezentă la eveniment, ministra Culturii Raluca Turcan a subliniat rolul diplomației culturale și extraordinara putere unificatoare a artei. Ministerul Culturii susține inițiativele care duc la creşterea vizibilităţii României în Statele Unite, fiind un puternic liant cultural al comunităților românești.

Pe lângă partea profesională, programul misiunii economice timișene, desfășurat în perioada 28 noiembrie – 4 decembrie, la Washington, New York și Miami, a cuprins și vizitarea unor obiective turistice de interes.

publicitate tmc 640
/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/