Firmele din Timiș sunt invitate la o misiune economică în Federația Rusă

Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Timiș organizează o misiune economică multisectorială în Federația Rusă, în perioada 27 iunie – 4 iulie 2019. Termenul de înscriere este până la 1 februarie.

Concret, este vora de participarea la un Forum de Afaceri Ruso-Român la Moscova, inițiativă susținută de Ambasada Federației Ruse în România. Obiectivul misiunii este stabilirea unor contacte directe cu firme rusești și identificarea unor oportunități și proiecte de cooperare și investiții. Pentru firmele mebre CCIAT, costul de persoană este de 1850 de euro, iar firmele nemembre vor avea de plătit suma aceasta, plus TVA-ul aferent. Prețul nu include taxa de viză și asigurarea medicală.

Altfel, în prețul plătit se includ bilet de avion + taxe aeroport București – Moscova – București și Moscova – Sankt Petersburg – Moscova, transfer aeroport – hotel – aeroport, cazare 7 nopți la hotel 4 stele (loc în cameră dublă, mic dejun inclus) și asistență CCIAT pe parcursul misiunii economice. Pașaportul participanților trebuie să fie valabil șase luni, cu cel puțin două pagini libere.

Sursă foto: news.ro