Eco Bau sfidează pe toată lumea

Un nou episod din odiseea parcărilor cu plată din municipiu s-a consumat astăzi, însă situaţia este în continuare incertă. Convocate pentru o nouă întâlnire la sediul Primăriei Reşiţa, firmele care au concesionat serviciul de administrare a parcărilor şi ridicare a maşinilor parcate neregulamentar au avut altceva mai bun de făcut.

 

Chiar dacă în urma discuţiilor de săptămâna trecută cu administraţia locală Eco Bau ar fi trebuit să ia o pauză de la dat amenzi şi încasat bani, în parcările oraşului lucrurile au stat cu totul altfel. Reprezentanţii firmei care a concesionat parcările şi-au văzut de treabă chiar şi astăzi, când primarul Stepanescu, factorii de răspundere din conducerea Direcţiei de Administrare a Domeniului Public şi Privat, ai Direcţiei Juridice şi Poliţia Locală îi aştepta pentru o nouă rundă de discuţii pentru a clarifica pe cale amiabilă problema parcărilor.

„Reprezentanţii firmelor concesionare nu s-au prezentat, conform promisiunilor întâlnirii anterioare, ei fiind rechemaţi la o altă conciliere în data de 19.03.2012 la sediul Primăriei Reşiţa. Factorii de răspundere din cadrul Primăriei, prezenţi astăzi pentru conciliere, au analizat situaţia existentă din punct de vedere juridic, constatând multe aspecte de care nu s-a ţinut cont în momentul scoaterii la licitaţie şi predării parcărilor. Urmare a acestei întâlniri, toate concluziile şi măsurile aplicate vor fi prezentate în comisiile Consiliului Local în data de 20.03.2012, respectiv în data de 27.03.2012 în şedinţa publică a Consiliului Local”, se arată într-un comunicat al Primăriei Reşiţa.

gif card de energie dacus 1000x100 Brantner 1000x100px

Nu i-a invitat nimeni

Bogdan  Mischie, şeful serviciului parcări, recunoaşte cu nonşalanţă că nu s-a prezentat nici el, nici alţi reprezentanţi ai Repark, adică ai firmelor ce au concesionat parcările, la întâlnirea de la primărie. „Nu ne-am prezentat pentru că nu am primit nicio invitaţie”, a declarat acesta. Acelaşi Mischie spunea în urmă cu o săptămână că următoarea conceliere va avea loc la 12 martie, adică astăzi. „Până la modificările HCL 461, noi nu avem cum să acționăm altfel. Asta înseamnă că șoferii care parchează pe locurile cu plată vor primi taxe de penalizare”, a avertizat încă o dată Bogdan Mischie.

publicitate si promovare online banner maxagro
/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/