Final în forță pentru cicliștii UVT Devron! Salbă de medalii cucerite în Bulgaria, la Plovdiv

Finalul de octombrie aduce și finalul de sezon pentru cicliștii de la UVT Devron West Cycling Team, care au avut ultima competiție în Bulgaria, la Plovdiv. Este vorba de Campionatul Național de Velodrom, de unde sportivii clubului universitar timișorean s-au întors cu multe medalii câștigate.

În prima zi de concurs, doi sportivi de la UVT au luat două medalii la probele individuale. Andrei Ionuț a luat argintul, iar Marius Petrache, bronzul. Ambele medalii au fost cucerite în proba de sprint. Clubul a luat argintul în proba de urmărire pe echipe, unde au concurat Marius Petrache, Mihai Băbăiță, Andrei Ionuț și Emil Chepețan. A doua zi de concurs a fost și mai prolifică, cu alte șase medalii pentru timișoreni.

Andrei Ionuț și Alin Catarig au cucerit două medalii de argint și două de bronz în probele individuale de keirin și 1000 de metri. UVT a concurat cu două echipe la sprintul olimpic. Marius Petrache, Andrei Ionuț și Alin Catarig au luat locul 1, în timp ce Mihai Băbăiță, Emil Chepețan și Andrei Cojanu au fost echipa ce a ieșit pe locul 3.

Sursa foto: https://www.facebook.com/UVTDEVRONWESTCYCLINGTEAM