Final de tur cu duel bănățean. „Luăm Reșița în serios!”

Ultima etapă a turului Ligii I de futsal aduce față în față, în această seară, cele două reprezentante ale Banatului, Muncitorul Reșița și Informatica Timișoara. Meciul va avea loc la Sala Polivalentă din Reșița, cu începere de la ora 18:00.

Echipa timișoreană, antrenată de reșițeanul Robert Lupu, nimeni altul decât selecționerul naționalei de futsal a României, va trata cu seriozitate meciul cu Muncitorul. „Este un meci destul de greu pentru noi. Am vizionat meciul cu Iașiul înainte de a juca cu Reșița. Muncitorul chiar s-a prezentat foarte bine, în fața unei echipe care a pus probleme și Devei. Mi-a plăcut cum a jucat Reșița, mi-a părut chiar rău pentru ei că nu au câștigat, pentru că au prestat un joc foarte bun. Au și un portar care a făcut un meci foarte bun. Cred că, una peste alta, trebuie să luăm în serios meciul acesta”, a spus Robert Lupu.

Muncitorul Reșița se confruntă cu unele probleme medicale înaintea meciului din această seară. „Adrian Moț s-a accidentat destul de rău și trebuie să stea o săptămână cu piciorul în ghips, iar apoi urmează perioada de recuperare. Flavius Fedor încă are probleme medicale, cel mai probabil îl voi folosi mai mult pe faza de apărare. Din cauza unei întinderi musculare, îi este greu să șuteze la poartă și nu este încă apt să evolueze la capacitate maximă. Singura veste bună este aceea că revine Casian Doană, după etapa de suspendare”, a spus Ion Roman, antrenorul echipei Muncitorul Reșița.

Partida Muncitorul Reșița – Informatica Timișoara va fi arbitrată de Daniel Anca (Deva) și Constantin Daniel Popescu (Țicleni). Rezervă: Eduard Kovacs (Deva). Observator: Ion Săvulea (Târgu Jiu).
Înaintea acestui meci, Informatica Timișoara este pe locul 5, cu 16 puncte, în timp ce Muncitorul Reșița ocupă locul 9, cu 6 puncte.