Filtre pentru găsirea unui deținut de la Penitenciarul Timișoara care a evadat

detinut bun
timisoara capitala 2023 Alisia Columbonet 1000x100

Un bărbat care se afla în detenție la Penitenciarul Timișoara, la o secție exterioară în Buziaș, a evadat de la un punct de lucru al acestei instituții. Au fost instituite filtre pe căile de acces, iar polițiștii și angajații Penitenciarului Timișoara îl caută pe bărbat.

Potrivit reprezentanților Penitenciarului Timișoara, miercuri, în jurul orei 9.50 s-a constatat că „deţinutul Mois Gheorghe Grigore, în vârstă de 30 de ani, condamnat definitiv la 1 an, 3 luni de închisoare pentru săvârșirea infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe, clasificat în regim semideschis, a părăsit punctul de lucru interior aflat în cadrul secției exterioare Buziaș.”

evadat

Autoritățile au luat mai multe măsuri pentru capturarea deținutului: au blocat căile de acces pe posibilele direcţii de deplasare, au alarmat personalul și au trimis echipe de căutare formate din personalul unităţii. Se cooperează cu Inspectoratul de Poliţie al judeţului Timiș, Inspectoratul de Jandarmi Județean Timiș și Inspectoratul Teritorial al Poliţiei de Frontieră.

promovare banner maxagro

Pentru fapta sa, după ce va fi prins, bărbatul riscă închisoare de la șase luni la trei ani.

Cei care îl observă pe deținut sunt îndemnați să sune la 112 sau la Penitenciarul Timișoara la numerele de telefon: 0256.200.030, 0752.090.228.

publicitate tmc 640
/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/