Născute din dorinţa regizorului Sabin Dorohoi de a se alinia tendinţei globale a fericirii, dar şi pentru promovarea oraşelor cărăşene, proiectele Happy din judeţ au un succes din ce în ce mai mare.
Videoclipurile în care cei mai veseli oameni ţopăie de fericire în cele mai deosebite locaţii din municipiile Reşiţa şi Caransebeş cresc în vizualizări, dar şi în comentarii, majoritatea celor din urmă fiind exagerate. Atât reşiţenii, cât şi gugulanii îşi laudă oarecum oraşul fiecare, însă lucrurile sunt clare. Filmările din municipiul de pe Bârzava, cuprinse pe ritmurile melodiei lui Pharrell Williams, au fost vizionate de un număr mult mai mare de cetăţeni faţă de cele din oraşul gugulanilor, depăşind chiar şi câteva proiecte Happy din alte zone ale ţării.
„Faptul că videoclipul de la Reşiţa a adunat peste 31.000 de vizualizări, mai mult decât şi cel din Iaşi, Constanţa, Craiova şi aproape jumătate din clipul făcut la Timişoara, spune multe. De fapt, este mult mai mult decât ne aşteptam. De clipul din Caransebeş nu putem spune la fel pentru că sunt şi mai puţini cetăţeni, nu am avut atât de mulţi parteneri media. Eu mi-am dorit să meargă bine şi Caransebeşul, mi se pare că a fost mult mai spectaculos decât cel din Reşiţa. Când te uiţi la el zici că nu e filmat în România, ci în străinătate. Oricum, filmările au ieşit superb în ambele oraşe, nu au fost probleme, ne-am simţit ca acasă”, a declarat pentru expressdebanat.ro regizorul Sabin Dorohoi.
Potrivit acestuia, melodia lui Pharrell Williams va aduce o doză de fericire şi în oraşul Bocşa, în condiţiile în care şi aici au avut loc deja filmările. Materialul urmează să fie finalizat în aproximativ două săptămâni. Autorităţile locale sunt mulţumite de această initiative, pentru că astfel vor fi promovate şi obiectivele importante din Bocşa.
„Ne bucurăm că se va concretiza proiectul Happy în Bocşa. Este binevenit, pentru că promovează partea turistică şi economică a oraşului, zonele de agrement, dar şi agenţii economici. Clipul a fost filmat în aproximativ 30 de locaţii din oraş, aşteptăm finalizarea lui. La realizarea acestuia şi-au adus aportul câţiva agenţi economici de pe raza oraşului, partea logistică fiind asigurată de Primăria şi Consiliul Local Bocşa şi Casa Orăşenească de Cultură din Bocşa”, a spus Dan Liuţ, managerul casei de cultură.
CITESTE SI: FILMULEȚUL „HAPPY” SE VIZUALIZEAZĂ CA PÂINEA CALDĂ!
Planurile regizorului Sabin Dorohoi de a promova oraşele cărăşene şi de a aduce pe faţa oamenilor cât mai multe zâmbete nu se opresc aici. Cel mai probabil, proiectele Happy vor fi făcute şi la Anina, Moldova Nouă sau Băile Herculane.