UPDATE Filipescu îşi prezintă public scuzele faţă de primarul Stepanescu!

explo 1000x200

După o perioadă lungă de atacuri, omul de afaceri reşiţean a ajuns la concluzia că a fost dezinformat şi că acesta ar fi fost motivul atacurilor constante din trecut la adresa municipalităţii. Prin urmare, anul 2014 pare pacifist la debut. 

UPDATE 12.20 – Edilul-şef Mihai Stepanescu se află în deplasare la Bucureşti pentru discuţii la nivel central cu mai marii Guvernului. Acesta a declarat că nu a intrat încă în posesia scrisorii semnate de omul de afaceri, însă va face comentarii pe tema acesteia săptămâna viitoare, în cadrul unei conferinţe de presă.

UPDATE 11.50  –   Într-o scrisoare de două pagini, ce a ajuns în posesia reporterilor Express de Banat, omul de afaceri Gheorghe Filipescu îşi exprimă regretele pentru toate neînţelegerile pe care le-a avut cu edilul-şef Mihai Stepanescu.

„Este posibil, şi chiar s-a verificat că, în unele situaţii din campania electorală şi în perioada următoare, între mine şi domnul Stepanescu să se fi strecurat o serie de neînţelegeri şi animozităţi bazate pe greşeli, în principal ale mele, pe care le regret sincer şi pentru care îmi cer scuze ! … Nu am fost, nu sunt şi cred că nu voi fi niciodată duşmanul domnului Stepanescu şi al familiei sale, de care mă leagă o firească emoţie şi amintiri plăcute şi de la care îmi cer scuze dacă, eventual, am supărat-o”, a declarat Gheorghe Filipescu în scrisoarea adresată primarului.

Acesta explică faptul că „Anul 2013 a avut încă amprenta unor încordări şi încleştări electorale, cărora li s-au adăugat şi anumite frustrări de natură să deterioreze climatul social firesc. Altfel spus, anul 2013 a fost încă bolnav de febra electorală care, din nefericire, nu se stinge odată cu alegerile … Eu însumi, în campania pentru alegerile primarului municipiului Reşiţa, candidând, am fost tentat şi probabil chiar m-am bazat pe informaţii false, pe care în timpul campaniei le-am folosit în defavoarea contracandidaţilor mei, în special în defavoarea actualului primar, domnul Mihai Stepanescu, a mai scris Filipescu în aceeaşi scrisoare.

În rândurile scrise de el, omul de afaceri îşi exprimă şi admiraţia faţă de edilul-şef şi îl laudă pentru lucrurile bune pe care le-a făcut pentru municipiu.

banner 970 x 250