Filiala PDL Moldova Nouă are un nou lider

Membrii Partidului Democrat Liberal din oraşul de la malul Dunării şi-au ales preşedintele în urma scrutinului desfăşurat la nivel local.

Filiala PDL Moldova Nouă are o nouă conducere. După ce a asigurat interimatul la şefia partidului încă din vara anului trecut, Cătălin Bîcleşanu a fost ales, oficial, preşedintele organizaţiei locale. După confirmarea sa în noua funcţie, liderul s-a arătat mulţumit de rezultatele alegerilor. „Vin cu gânduri curate. Mă bucur foarte mult că au răspuns cu încredere semnalului oameni de calitate din zonă. Mă interesează opinia locuitorilor, să văd curentul, majoritar stânga sau majoritar dreapta. Avem o serie de proiecte pregătite, însă, în urma schimbărilor petrecute în 2012, am rămas fără sediu şi vreau să rezolv această problemă”, a declarat pentru Express de Banat Cătălin Bîcleşanu, preşedintele PDL Moldova Nouă.

Potrivit acestuia, filiala din oraşul de la malul Dunării deţine funcţii pe fiecare structură în parte. „Organizaţia cuprinde o funcție de prim-vicepreședinte, 8 vicepreședinți, 4 secretari executivi şi câte un șef pentru filialele de tineret, femei și vârstnici”, a adăugat Bîcleşanu.