Fii parte dintr-o echipă dinamică, tânără și ambițioasă! Auto Alex caută spirite competitive

Liderul regional în comercializarea en-detail și en-gros în comerțul cu materiale de construcții, materiale pentru amenajări interioare, electrocasnice și piese auto în zona de sud-vest a României este în căutare de colegi. Eficacitatea, atenția și spiritul competitiv trebuie să fie punctele forte ale candidaților.

Din 1 iulie, Auto Alex oferă oportunitatea de angajare permanentă sau alăturarea în echipă prin programul „practică plătită” în timpul vacanței de vară. Cei care doresc să aplice la una dintre cele două opțiuni de angajare trebuie să știe că principala cerință este ca domiciliul să fie în apropierea orașului Moldova Nouă.

Dacă ești absolvent sau pur și simplu pasionat de management, IT, vânzări, marketing, resurse umane, contabilitate sau inginerie și juridic ești candidatul ideal pentru unul dintre posturile disponibile în cadrul firmei. Trebuie să vi doar cu seriozitate, implicare, dorința de a deprinde noi cunoștințe, iar progresul să fie mereu pus pe primul loc. Experiența nu este necesară.

leader board 728 x 90 px

Pentru cei care doresc să aplice prin programul de practică plătită, condiția este de a fi în anul doi sau terminal: licență sau masterat. Domeniile de activitate în care trebuie să se încadreze candidații sunt:

-Management
-IT
-Vânzări/Marketing
-Resurse umane
-Contabilitate
-Inginerie/ Construcții/Instalații
-Juridic

C.V-urile trebuie să fie însoțite de o scrisoare de intenție. Adresa de mail la care se trimit C.V-urile este intership@autoalex.ro. Termenul limită de trimitere a acestora este 30. 06. 2021. Pentru mai multe detalii despre practică se pot afla apelând numărul de telefon: 0762 373 302, iar pentru locul de muncă: 0735 505 111.