Fii învingător la EURO: pariază pe cele mai mari cote, bucură-te de goluri și câștigă chiar și cu un meci pierdut – Mozzart Bet

publicitate in ziar Casa Auto Timisoara

Vineri, la Roma, Italia și Turcia vor deschide Campionatul European de fotbal, unul atipic, întrucât trebuia să se joace anul trecut!

Din cauza pandemiei însă, EURO 2020 se joacă anul acesta, iar accesul spectatorilor va fi limitat. Ediția aceasta, spre deosebire de precedentele, se va juca pe întreg continentul.

Da, România nu va fi la EURO, de aceea Mozzart încearcă din nou să facă această competiție interesantă pentru jucătorii săi și să ofere oportunități pentru câștiguri mari.

Ca întotdeauna, Mozzart Bet a pregătit multe surprize …

CELE MAI MARI COTE DIN LUME

În fiecare zi, bookmakerii Mozart Bet pregătesc jucătorilor surprize plăcute sub formă de meciuri promoționale la care se oferă cele mai mari cote din lume. Nici această practică nu se va schimba pe durata EURO 2020 – urmăriți oferta în fiecare zi și profitați de ocazie pentru a juca biletul cu cele mai mari cote de pe planetă.

RATEZI ȘI CÂȘTIGI

Câștigă 2.000 lei în fiecare zi în perioada EURO 2020 cu Mozzart Bet! Tot ce trebuie să faci este să PIERZI BILETUL!

Cum este posibil? Îți vom explica în rândurile următoare!

Tot ce trebuie să faci este să incluzi un meci de la Euro 2020 pe biletul tău. În fiecare zi a Campionatului European, biletul cu cea mai mare cotă la un meci ratat îți poate aduce 2.000 lei. Biletul trebuie să conțină cel puțin patru evenimente care se joacă în ziua respectivă, iar un meci de pe bilet trebuie să fie din EURO 2020. Cota totală a biletului nu include cota din evenimentul ratat.

În cazul în care doi sau mai mulți participanți au un bilet câștigător cu aceleași cote cele mai mari, jucătorul al cărui bilet este plasat primul are prioritate.

BUCURAȚI-VĂ DE FOTBAL

untitled design set 970x90 px

Poate că vulturii România nu a găsit o cale spre Campionatul European, dar suntem siguri că întreaga națiune va sărbători fiecare gol marcat în campionat, deoarece pentru fiecare gol Mozzart donează 300 de lei în scopuri umanitare.

Așadar, între 11 iunie și 11 iulie, aveți toate motivele să vă bucurați de goluri!

VARIANTE NOI DE PARIERE

În perioada premergătoare EURO 2020, Mozzart a îmbogățit și oferta de jocuri de fotbal, așa că acum puteți juca un bilet cu multe combinații noi. De exemplu, I0-1 și II0-1 (golurile totale vor fi cel mult unul în prima și cel mult unul în a doua repriză), sau GG & I1 + (Ambele echipe înscriu minim un gol pe meci și se va înscrie cel puțin un gol în prima repriză) … Desigur, cotele pentru noile variante de pariere sunt mari și le veți recunoaște în oferta Mozzart printr-o culoare specială pe site-ul mozzartbet.com.

24 PE BILET, 24 ÎN PACHET

Joacă la Mozzart Bet pe perioada campionatului european de fotbal și poți câștiga un bax de 24 de cutii cu bere!

Este premiat cu câte un bax de bere conținând 24 de cutii orice bilet câștigător jucat online, cu o miză minimă de 5 lei și o cotă totală minimă de 24, pe care să se regăsească cel puțin un meci de la Euro 2020.

OFERTE SPECIALE

Dacă îți plac jocurile speciale, Mozzart este locul potrivit pentru tine în această vară. Cine va câștiga Campionatul European, cine va fi eliminat în grupă, cine va înscrie, cine va câștiga, câte goluri se vor marca… Puteți paria pe toate astea la Mozzart Bet și puteți încasa câștiguri fabuloase.

Joacă la EURO pe Mozzart Bet! Fii învingător!

untitled design set 970x90 px
/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/