Fii în lumina scenei timp de două zile

festival teatru caransebes
po 1000x100px (3) untitled design set 970x90 px

Elevii din zona Caransebeș sunt invitați să participe la festivalul de teatru dedicat lor. Doritorii se pot înscrie în perioada următoare.

Este vorba despre Festivalul de Teatru „Phantasia” organizat de Colegiul Național „Traian Doda”, Biblioteca Municipală „Mihail Halici”, Primăria și Casa de Cultură Caransebeș. Toate instituţiile de învățământ din Caransebeş şi din împrejurimi sunt invitate să se înscrie în vederea participării la festival până la data de 24 mai. Înscrierile se pot face la sediul bibliotecii din Caransebeş, Str. Mihai Viteazul nr. 39, pe adresa de e-mail a acesteia, mirceabiblioteca@yahoo.com, sau la numărul de WhatsApp 0735842887.

casinoherculane by sungarden gif card de energie dacus 1000x100

Pentru înscriere, vor trebui specificate numele şcolii, numărul de participanţi, piesa şi autorul, profesorul coordonator, durata spectacolului şi un telefon de contact. Festivalul are loc în perioada 12-13 iunie, spectacolele vor fi susținute pe scena casei de cultură din Caransebeș fiecare trupă prezentă în festival trebuind să-și asigure recuzita necesară spectacolului.

versay aprilie 980x120 px banatica 1000x100
/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/