Gesturile de suflet ale vicepreședintelui Isac, interzise de Romeo Dunca! De când e pesedist!

isac marius dunca romeo

Președintele Consiliului Județean Caraș-Severin le-a interzis lui Marius Isac și reprezentanților Bisericii Baptiste accesul în centrele de bătrâni și pentru copii instituționalizați acuzând organizarea unor acțiuni electorale ascunse în spatele unor acte de caritate!

Scandalul în toată regula de la vârful Consiliului Județean Caraș-Severin a ajuns în spațiul public după ce vicepreședintele Isac a dezvăluit dispoziția pe care președintele Romeo Dunca a dat-o angajaților Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului Caraș-Severin, din subordinea administrației județene.

„DI Isac Marius nu are niciun atribut în instituția dumneavoastră și nicio delegare de niciun fel. Așadar este interzis accesul acestuia în orice scop. Orice intenție de vizită va fi anunțată, atât ca scop, cât și ca dată și durată, urmând să analizăm oportunitatea acesteia. Să anunțați scris la serviciul de pază, la toate așezămintele sociale, acest aspect. Să anunțați scris la serviciul de pază, la toate așezămintele sociale acest aspect. Vă mulţumesc!”, a dispus Romeo Dunca, aflând despre „pregătirea unei acțiuni electorale sub forma unui ajutor umanitar”, care ar fi trebuit să aibă loc astăzi.

Marius Isac îi amintește însă lui Romeo Dunca faptul că, împreună cu membrii bisericii din care face parte, obișnuia să viziteze periodic, de vreo 8 ani încoace, beneficiarii din centrele DGASPC Caraș-Severin. Și niciodată nu a întâmpinat vreun impediment, de fiecare dată a fost binevenit. Până acum, când nu mai e membru PNL, ci PSD! În plus, spune că nu poate fi bănuit de vreun interes electoral atât timp cât nici măcar nu candidează pentru vreo funcție la alegerile din 9 iunie.

„Președintele Romeo Dunca, la ordinul partidului din care face parte, a trasat ordine clare să ni se interzică accesul în toate centrele aflate în subordinea Consiliului Județean Caraș-Severin, pe motiv că mergem acolo să facem campanie electorală. Dacă era vorba despre campanie electorală, centrele respective nu erau vizitate și în anii trecuți, când nu au fost alegeri. Mai mult decât atât, de ce campanie am eu nevoie atâta timp cât nu candidez pentru vreo funcție publică? Văd că întreaga echipă PNL începe să fie cuprinsă de spaima eșecului. În ceea ce îl privește pe domnul Dunca, acum îmi dau seama cât de mic a ajuns, fiind exploatat în orb de cei de lângă el. Regret că am făcut parte din aceasta echipă liberală!”, a reacționat vicepreședintele CJ, acuzându-l pe Romeo Dunca de faptul că disprețuiește prin acțiunile sale întreaga comunitate baptistă, „punând la îndoială bunele intenții pe care acești oameni le au”.

Romeo Dunca nu poate trece peste faptul că Marius Isac a refuzat să demisioneze din funcția de vicepreședinte al Consiliului Județean și a ales să plece la PSD și continuă să-l trateze ca pe un trădător, lovindu-l sub centură, atacându-i, așa cum nu se face într-o dispută politică, familia. „Pentru că e disperat și vrea să performeze în ticăloșie, mai scuipă și în farfuria din care a mâncat ani la rând. Acest fost coleg PNL-ist care scuipând în urmă se dezice de grupul care l-a ținut în sânul lui, azi nu mai are nicio sarcină legată de DGSAPC. Folosirea unei comunități religioase pentru un astfel de scop e rușinoasă. E o măgărie să mobilizezi oameni simpli cu intenții nobile pentru astfel de acțiuni. Oricine dorește să ajute persoanele cu nevoi din centrele sociale e binevenit să o facă și nu cred că cineva întreg la minte ar putea să refuze.”, a replicat Romeo Dunca.

Președintele CJ i-a mai transmis vicepreședintelui Isac să nu-și mai piardă vremea acuzându-l în comentarii pe Facebook, deoarece „mizeriile scrise nu-l vor scoate la suprafață din mocirla în care l-ar fi dus caracterul său urât”.

Marius Isac nu s-a lăsat intimidat și a continuat conflictul cu Romeo Dunca, ironizându-l la rândul său: Nu am să vă răspund politic, că e non-sens, politica e grea, nu e pentru oricine!”

/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/