Fii cea mai frumoasă doamnă din această toamnă!

Zilele frumoase din această toamnă trebuie să reflecte întru totul pe chipul și înfățișarea ta. Afară vremea e mai mult decât excelentă, iar look-ul tău va radia în nuanțe tomnatice după ce treci prin mâna stiliștilor de la salonul Bella Donna.

Un nou început necesită și o nouă schimbare, de ce nu, de look. Dacă vrei să lași cu gura căscată toți colegii de facultate sau de birou, fă o apariție demnă de catwalk cu o înfățișare proaspătă, după o vizită la salonul unde toate doamnele sunt frumoase: Bella Donna. Coafură, manichiură, pedichiură

Fii îndrăzneață! Încearcă o culoare de toamnă!

Fie că mergi pe un blond auriu precum frunzele din copaci sau alegi un roșcat intens ca soarele de toamnă la apus ori vrei un negru strălucitor ca cerul nopții din octombrie, Bella Donna te ajută să obții cele mai frumoase nuanțe de toamnă pentru un look în ton cu vremea de afară: cald, plăcut, strălucitor! Poți să încerci o nouă coafură, mai îndrăzneață, o coafură care să reflecte perfect personalitatea femeii din ziua de azi: independentă, ambițioasă, puternică. Stiliștii salonului Bella Donna sunt pe fază și îți vor acorda atenția necesară ca să afle ce ți s-ar potrivi.

Unghii cu efect WOW!

Cu o coafură și culoare perfectă, urmează să îți îndrepți atenția asupra unghiilor. Toamna aceasta se poartă scurte și în culori lucioase. Încearcă verdele și movul, culorile în tendințe acest sezon. Dacă însă vrei ceva mai sofisticat, salonul  Bella Donna va veni în ajutor cu modele de unghii menite să te lase cu gura căscată. Dacă până acum ai optat pentru nuanțele lucioase, poți să spargi barierele și să încerci ceva nou, fresh. Nu ezita să te lași pe mâna specialiștilor de la Bella Donna și să dai chiar tu tonul unei noi tendințe în această toamnă!

Răsfăț total în salonul local!

Asteniile de toamnă te fac să îți dorești un moment de relaxare, o pauză de la agitația cotidiană. Așa că mergi cu încredere la salonul Bella Donna unde te poți răsfăța cu un masaj de întreținere care îți relaxează întregul corp sau poți opta pentru un tratament facial care să îți revigoreze tenul expus prea mult la soarele arzător al verii.

Așadar, după o schimbare completă, poți păși cu încredere pe stăzile Reșiței și cu siguranță vei atrage privirile tuturor. Nu mai sta pe gânduri și fă o programare la salonul Bella Donna, apelând numărul de telefon 0742 033 963. Deschis zilnic în zilele din timpul săptămânii, de la ora 8:00 până la 19:00, salonul Bella Donna te așteaptă și sâmbăta de la 9:00 la 15:00, pe Bulevardul Revoluția din Decembrie, bloc 5, scara 1 (Complex Henn).