Fierbe Lupacul! Campioanele din Caraș-Severin și Timiș se înfruntă în barajul pentru Liga a III-a

Sfârșitul de săptămână a marcat finalul în campionatele Ligilor a IV-a din țară. În Caraș, a fost suspans până în ultima rundă, dar Voința Lupac a reușit să câștige competiția. Formația din Banatul Montan va da piept cu campioana Timișului, Fortuna Becicherecu Mic, care a avut parte de un final de sezon mult mai liniștit. 


Lupacul a devenit campioana Carașului la un punct diferență. În ultima rundă, Voința s-a impus cu 4-1 pe terenul „vecinilor” de la Croația Clocotici. În acest context, degeaba a mai câștigat și Viitorul Caransebeș la Rapid Buchin. De altfel, Lupacul a reușit „eventul” anul acesta, deoarece a câștigat și faza pe județ a Cupei României. Va avea însă o misiune mult mai grea cu campioana Timișului.

În Banatul de câmpie, campionatul a fost mult mai liniștit. Fortuna Becicherecu Mic a câștigat Liga a IV-a cu 9 puncte avans, cu o zestre finală de 83 de puncte. Pe locul doi, cu 74, a fost Carani Murani. În Timiș, faza județeană a Cupei a câștigat-o a treia clasată din campionat, Avântul Periam. De altfel, în Timiș a mai rămas un meci de jucat, între CSO Făget și Progresul Ciacova.

Barajul se va juca tur-retur. Primul meci e sâmbata aceasta, de la ora 18.00, la Lupac. Apoi, returul va fi la Becicherec, în data de 22 iunie.