Fetele din Banat dau examen la Odorheiu Secuiesc

publicitate in ziar Casa Auto Timisoara

20 de echipe din întreaga țară participă, la finalul acestei săptămâni, la un puternic turneu de fotbal feminin pentru junioare U17, la Odorheiu Secuiesc. Printre acestea se află și ACS Banat Girls Reșița, care se pregătește să înfrunte echipele Olimpia Cluj, Vicov Bucovina și Sporting Lugaș.

Turneul de la Odorheiu Secuiesc, din perioada 17-19 februarie, este un bun prilej pentru reprezentanții Federației Române de Fotbal de a descoperi noi talente în fotbalul feminin. Echipa reșițeană va fi însoţită de antrenorul Daniel Amariei şi de secretarul general al Asociaţiei Judeţene de Fotbal Caraş-Severin, Daniel Surdu, susţinătorul echipei Banat Girls şi al fotbalului feminin.

„Avem posibilitatea de a vedea la ce nivel de condiţie fizică am ajuns în această perioadă şi să vedem cam ce mai avem de pus la punct până pe data de 12 martie, când trebuie să fim la capacitate maximă, deoarece va începe returul Ligii a II-a. Turneul de la Odorhei este unul naţional, vin 20 de echipe din toată ţara, echipe de Superligă, Liga I şi Liga a II-a. Va fi cu siguranţă un turneu foarte frumos şi mă bucur că putem să participăm la acest turneu. Fetele care vor participa sunt doar cele născute în 2000-2001. Sperăm să facem o figură frumoasă, chiar dacă am picat într-o grupă, cel puţin pe hârtie, foarte grea. Noi suntem a patra echipă ca valoare, cel puţin din punct de vedere teoretic. Vreau să-i menţionez şi pe cei ce ne ajută, preparatorul fizic Lucian Tismănar şi colegul meu de pe banca tehnică, Cosmin Şuşman. Au muncit din greu în această perioadă”, a spus antrenorul Daniel Amariei.

untitled design set 970x90 px

Fetele care vor face deplasarea la Odorheiu Secuiesc sunt: Francesca Kovacs, Maria Rusu, Elena Ruvilă, Mădălina Gînju, Cristina Tismonar, Emanuela Domokos, Daria Zglimbea, Denisa Burdan.

banner td untitled design set 970x90 px
/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/