Fete cochete pe biciclete! Reșița, pregătită pentru zâmbete elegante pe două roți

promovare online Timisoara Casa Auto

Eleganța doamnelor și a domnișoarelor se va îmbina din nou cu mișcarea sănătoasă. Skirt Bike 2019 este evenimentul care le invită pe reprezentantele sexului frumos în centrul Reșiței, pentru o duminică de socializare și de surprize.

Evenimentul face parte din campania European Mobility Week, fiind dedicat Zilei Mondiale fără Mașini. Duminică, 22 septembrie, la ora 11.00, în centrul Reșiței se strigă adunarea. În fustițe comode și cu eleganța specifică, doamnele și domnișoarele sunt invitate la o pedalare pe cinste: din Centrul Civic până la Kaufland Govândari și retur.

La plecare, fiecare participantă va primi un tricou cu simbolul Reșiței, dar și un bilet prin care se poate înscrie la tombolă. Se pun la bătaie produse cosmetice, care vor fi oferite la finalul cursei.

Pe lângă parada pe biciclete, în Centrul Civic, la deja celebra căsuță colorată, voluntarii îi așteaptă pe cei mici cu diverse activități interactive. Fundația Comunitară Banatul Montan vrea să răsplătească generozitatea, așa că a pregătit și pentru voluntari o tombolă.

promovare banner maxagro

Pentru cine nu are bicicletă și dorește să participe, vor fi puse la dispoziție circa 20 de biciclete, ridicate pe baza unui act de identitate.

La ediția de anul trecut, peste 200 de reprezentante ale sexului frumos au pedalat împreună în semn de respect pentru mediul înconjurător.

publicitate tmc 640