20 de euro pentru educație! Elevii eminenți care provin din familii defavorizate au nevoie de tine!

Zeci de elevi reșițeni cu rezultate bune la învățătură și a căror viață nu e colorată în roz vor putea primi burse lunare în valoare de 20 de euro. Pentru ca acest lucru să se poată întâmpla este nevoie de oameni cu suflet mare, dispuși să doneze această sumă. 

„Bursele Bucuriei. Împreună pentru copiii noștri” este numele programului social-educațional prin care 30 de elevi din Reșița care învață bine, dar provin din familii defavorizate vor primi burse lunare pe tot parcursul anului școlar 2019-2020. Cuantumul este de 20 de euro sau 100 de lei pe lună pentru fiecare copil. Banii vor putea fi folosiți pentru achiziționarea de haine, rechizite sau auxiliare. Pentru ca acest lucru să se poată întâmpla este nevoie de oamenii inimoși dispuși să doneze. Proiectul se desfășoară în parteneriat cu mai multe școli din Reșița și se dorește încurajarea performanței educaționale.

Pe lângă acest mic ajutor financiar, inițiatorii proiectului își propun să îi sprijine pe cei mici cu pachete și cadouri de sărbători, dar și cu locuri gratuite în taberele organizare de Centrul de Tineret Moniom. „Ideea este să avem grijă de ei permanent, pentru că astfel de copii merită toată susținerea și dragostea noastră. Niciun efort nu este prea mic. Educația trebuie susținută în toate formele ei.”, a declarat preotul Mihai Ciucur, inițiatorul proiectului.

Donațiile se pot face în contul asociației Centrul de Tineret Moniom, CUI 33907287. Conturile sunt deschise la Banca Transilvania.

IBAN RON: RO87BTRLR0NCRT0270766801

IBAN EURO: RO37BTRLEURCRT0270766801

Se pot face donații și la urna aflată în biserica din cartierul reșițean Moniom sau la sediul asociației.