Fete căutate de polițiști după ce au părăsit Centrul de Plasament Găvojdia. UPDATE Tinerele au fost găsite

Trei tinere cu vârste cuprinse între 16 și 19 ani sunt date dispărute de polițiștii din Timiș. Fetele au plecat de la Centrul de Plasament din Găvojdia și nu s-au mai întors până acum. 

Poliția anunță că cele trei fete – Nicola Margareta, Karla-Natalia Tussinger și Maria-Cristina Tussinger ar fi plecat în cursul zilei de ieri de la centrul de plasament.

Margareta Nicola are o înălțime de 1,55 m, 60 kg, părul negru, lung și creț, ochi căprui și ten măsliniu. La data dispariției purta o bluză albă și pantaloni negri.

tm4ua media express de banat (100x1000px)

Karla-Natalia Tussinger are 1,50 m, 40 kg, părul lung și negru, ochi căprui, tenul măsliniu și poartă ochelari. Era îmbrăcate în haine maro când a părăsit centrul de plasament. Iar Maria-Cristina Tussinger are 1,65 m, 65 kg, părul lung și vopsit șaten-blond, ochi căprui și tenul măsliniu. Purta haine negre.

Oricine poate oferi detalii cu privire la persoanele dispărute este rugat sa apeleze Serviciul de Urgenţă 112 sau să contacteze cea mai apropiată unitate de poliţie.

UPDATE La câteva ore de la anunțul dispariției, polițiștii le-au găsit pe fete în Timișoara. Potrivit IPJ Timiș, acestea nu au fost victimele vreunei infracțiuni.

banner 970 x 250