Festivitate de premiere, în premieră, la Moldova Nouă

Conducerea Liceului Tehnologic „Clisura Dunării” a organizat astăzi, pentru prima dată, ceremonia de premiere a elevilor filierei tehnologice.

Elevii claselor a X-a şi a XI-a cu filieră tehnologică au putut culege roadele muncii depuse de-a lungul anului şcolar 2017-2018. Spre deosebire de ceilalţi colegi, pentru care clopoţelul a sunat, ultima dată în acest an şcolar, în data de 15 iunie, liceenii de la electromecanică şi-au urmat programa şcolară, care prevedea încă o săptămână de studiu teoretic şi alte două săptămâni de studiu practic.

În prezenţa cadrelor didactice, cele trei clase de-a X-a şi alte două clase de-a XI-a şi-au putut ridica diplomele meritate cu prisosinţă, precum şi alte premii oferite de autorităţile locale.

Prezent în cadrul festivităţii de premiere, edilul Adrian Torma a ţinut să-i felicite pe elevi, adresându-le câteva cuvinte de încurajare: „Meseriile, încet, încet îşi vor recâştiga locul şi vă vor face să fiţi mândri că aţi ales acest lucru”.

La final, managerul liceului din Moldova Nouă, Mihaela David Izvernar, le-a mulţumit tuturor pentru prezenţă cu îndemnul: „Faceţi din vacanţă o experienţă de învăţare!”.

upt 1000x100