Festivalul Răchiei de la Băile Herculane, „condimentat” cu bucate tradiționale și muzică bună

Festivalul Răchiei la Băile Herculane
Stiri publicitate la Iulius Mall Timisoara po 1000x100px (3) Stiri si Publicitate din Baile Herculane pentru Timisoara si Resita untitled design set 970x90 px

Stațiunea Băile Herculane se pregătește pentru unul dintre cele mai îndrăgite festivaluri din Banat – cel al răchiei și al bucatelor tradiționale. La ediția de anul acesta vor putea fi cumpărate și bunătăți din Serbia.

Bănățenii dornici de o răchie bună și de produse tradiționale, dar care vor să asculte și o muzică bună sunt așteptați duminică, 8 octombrie, în Piața „Hercules” din Băile Herculane, acolo unde, la ora 11.00, se va deschide cea de-a XXII-a ediție a Festivalului Răchiei și Bucatelor Tradiționale din Banatul de Munte.

Vor fi prezenți producători renumiți de răchie și bucate tradiționale din Banatul Montan și meșteri populari. Răchie și produse tradiționale va expune și Centrul de Turism din Kladovo, Serbia. Manifestarea va fi încununată de un spectacol folcloric susținut de interpreți consacrați și tineri aflați la început de carieră muzicală. Printre cei care vor urca pe scenă se numără Ramona Vița și Titian Puichiță.

Un moment artistic deosebit va fi prezența Ansamblului „Flori de câmpie” din Giarmata Vii, comuna Ghiroda, județul Timiș, coordonator – Viorica Kreten.

stiri si publicitate casino herculane by sungarden stiri si publicitate gif card de energie dacus 1000x100
Stiri din Timisoara Capitala Europeana Culturala, evenimentele continua si in 2024 1000x100 edb

Acompaniamentul va fi asigurat de Orchestra Profesionistă „Virtuozii Semenicului” (coordonator – Toma Tudor) a Centrului Județean pentru Conservarea și Promovarea Culturii Tradiționale Caraș-Severin.

Evenimentul este organizat de Consiliul Județean Caraș-Severin, Centrul Județean pentru Conservarea și Promovarea Culturii Tradiționale Caraș-Severin, Direcția Județeană pentru Agricultură Caraș-Severin și Primăria Băile Herculane.

Sursă foto: Arhivă

Stiri si Publicitate Timisoara, Resita, Hotel Versay aprilie 980x120 px Stiri din Resita si Timisoara banatica 1000x100
/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/