Festivalul internațional de caricatură poartă numele scriitorului Mircea Cavadia!

La începutul lunii octombrie, Liceul de Artă „Sabin Păuța” din Reșița va fi gazda unui eveniment inedit, organizat de Ștefan Popa Popas. În acest sens, consilierii locali au aprobat un proiect de hotărâre.

Festivalul internațional de caricatură, organizat de maestrul Popas, este un eveniment inedit, care în permanență își schimbă locația. Anul acesta va avea loc la Reșița și se va derula pe parcursul a două zile, 10 și 11 octombrie. Locația este Sala Lira a Liceului de Artă „Sabin Păuța” din Reșița. Acțiunea va purta numele scriitorului Mircea Cavadia.

În acest sens, la cea mai recentă ședință de Consiliu Local, aleșii și-au dat acordul pentru semnarea unui parteneriat atât cu liceul, cât și cu asociația patronată de Popas.

De asemenea, în cadrul aceluiași for legislativ, consilierii au aprobat cu unanimitate de voturi acordarea titlului de cetățean de onoare post mortem editorialistului Express de Banat, Mircea Cavadia. Diploma îi va fi înmânată soției scriitorului, Gertruda Steiner, la o dată ce va fi stabilită ulterior.

Până acum, municipiul Reșița are 60 de cetățeni de onoare.

/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/