Festivalul de Operă și Operetă din Timișoara, un succes

festival de opera si opereta vaduva vesela foto2
Stiri publicitate la Iulius Mall Timisoara po 1000x100px (3) Stiri si Publicitate din Baile Herculane pentru Timisoara si Resita untitled design set 970x90 px

Ediția din acest an a Festivalului de Operă și Operetă din Timișoara s-a bucurat de un real succes. Peste 4.500 de spectatori au venit în Parcul Rozelor pentru a vedea spectacolele.

Numeroși spectatori s-au bucurat, în acest sfârșit de săptămână, de operă și operetă printre trandafiri, la Timișoara. Asta pentru că pe scena din Parcul Rozelor s-a desfășurat cea de-a XVIII-a ediție a Festivalului de Operă și Operetă.

În total, peste 4.500 de persoane au urmărit două spectacole de operă, „Aida” și „La Traviata” de Giuseppe Verdi, și opereta „Văduva veselă” de Franz Lehàr. Toate cele trei spectacole din cadrul acestei ediții au fost vizionate gratuit de către public.

festival de opera si opereta vaduva vesela foto1

Spectacolele din 25 – 26 – 27 august au fost susținute de artiștii Operei Naționale Române din Timișoara (soliștii vocali și de balet, orchestra, corul și ansamblul de balet) alături de artiștii invitați: tenorul Eusebiu Huțan – solist al Operei Naționale Române din Cluj-Napoca și dirijorii: Ciprian Teodorașcu de la Opera Națională București și David Crescenzi de la Opera Națională Română din Cluj-Napoca. Mulțumim tuturor celor implicați în realizarea acestei ediții: artiștii talentați care ne-au învăluit cu măiestria lor muzicală și scenică, echipa tehnică și organizatorică și bineînțeles, publicului nostru drag pentru că ați fost alături de noi împărtășind bucuria acestor momente magice. Ne bucurăm că suntem înconjurați de o comunitate atât de vibrantă și dedicată muzicii”, a transmis Opera Națională Română din Timișoara, organizatorul evenimentului.

Festivalul de Operă și Operetă a fost finanțat de Ministerul Culturii și Consiliul Județean Timiș, prin programul TimCultura 2023, în parteneriat cu Casa de Cultură a Municipiului Timișoara, Asociația „Timișoara 2023”, și cu sprijinul ISU Timiș și a Inspectoratului de Jandarmi Timiș.

stiri si publicitate casino herculane by sungarden stiri si publicitate gif card de energie dacus 1000x100
Stiri din Timisoara Capitala Europeana Culturala, evenimentele continua si in 2024 1000x100 edb

festival de opera si opereta aida foto1

festival de opera si opereta aida foto2

festival de opera si opereta la traviata foto1

 

Stiri si Publicitate Timisoara, Resita, Hotel Versay aprilie 980x120 px Stiri din Resita si Timisoara banatica 1000x100
/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/