Festivalul Check Art aduce mișcare în aer liber și teatru de păpuși, la Iulius Town Timișoara

picnic iulius1000x100

Un început de toamnă plin cu evenimente pentru timișoreni. Artă, sport, teatru de păpuși, târg de produse naturale și handmade și evenimente tematice la terase sunt propunerile pentru ca timpul tău liber să fie o experiență deosebită, numai la Iulius Town.

Check Art Festival va da culoare parcului din Iulius Town. Aici iubitorii de artă și nu numai vor avea parte de reprezentații susținute de mimi, bufoni regali, statui vivante și tineri pe picioroange. Mai mult, se vor bucura și de un spectacol de jonglerii cu foc, muzică live și dans. În schimb, cei mici pot participa la ateliere de creație și pictură.

Și pentru că esența sănătății și a vieții este mișcarea de orice tip, World Class îi invită pe timișoreni, duminică, de la ora 9.30, la o sesiune de sport în aer liber. Tot duminică, de la ora 11.00, trei dorințe ale celor mici pot fi îndeplinite la spectacolul de teatru de păpuși „Peștișorul de Aur”. Povestea spusă de marionete este un proiect Magic Oz și va fi organizat în Family Plaza din Iulius Gardens.

leader board 728 x 90 px

De asemenea, de vineri până duminică, la etajul Iulius Mall are loc și Târgul de Produse Naturale și Handmade, de unde timișorenii își pot achiziționa miere, creme, uleiuri, ceaiuri și tincturi din plante, produse de îngrijire corporală, cosmetice sau chiar obiecte decorative. Tot aici, se găsesc și suplimente care oferă beneficiile naturii, dar și dulciuri de casă, cu gust autentic.

Și terasele din Iulius Town au pregătit mâncare gustoasă, evenimente diversificate și o atmosferă plăcută, astfel încât serile petrecute în oraș alături de prieteni să fie cu totul deosebite.

La toate evenimentele, pentru siguranța publicului, se păstrează distanțarea fizică prin reducerea locurilor disponibile, sunt asigurate substanțe dezinfectante, iar purtarea măștii de protecție este obligatorie, informează organizatorii.