Dan Barna și Vlad Voiculescu, întâlnire cu cei doi candidați USR-PLUS la Primăria Timișoara și CJ Timiș! O tânără a leșinat în timpul evenimentului

Vlad Voiculescu, Dan Barna, Vlad Botoș, deputați și senatori USR-PLUS s-au întâlnit astăzi, la Timișoara, cu candidații Alianței la Primăria Timișoara și Consiliul Județean Timiș. În timpul lansării candidaților a avut loc și un incident. O tânără a leșinat, iar evenimentul a fost oprit preț de aproximativ jumătate de oră.

Întâlnirea cu liderii naționali a avut loc la primele ore ale dimineții, iar conferința de presă a fost susținută, în jurul orei 11.00, în Parcul Copiilor din Timișoara.

„Echipa USR-PLUS s-a adunat din dorința de a transmite mesajul nostru de schimbare. E primul an în care Alianța USR-PLUS participă la alegerile locale. Avem, în județul Timiș, candidați în 86 de localități. Este un an în care o nouă generație de politicieni vin în fața alegătorilor. Vin să își asume răspunderea pentru a cere un vot de încredere și de a dovedi că se poate face politică și altfel. Acum e vremea faptelor, nu a cuvintelor și a declarațiilor frumoase. Mesajul nostru este <<azi în Timișoara, mâine în toată țara>>”, a spus Nicu Fălcoi, în deschiderea conferinței.

Dan Barna a spus că Dominic Samuel Fritz și Cristian Moș, împreună cu echipele aferente, vor transforma atât orașul Timișoara, cât și județul Timiș în zone demne de a fi lăudate peste hotare.

„Am venit în Timișoara să continuăm această campanie pentru că Timișoara este locul de start pentru multe evenimente care au definit România, de-a lungul istoriei. Sunt aici cu colegii pentru a vă spune vouă, timișorenilor și timișenilor că Dominic Fritz și Cristian Moș sunt opțiunea pentru pasul mai departe pentru Timișoara și Timiș. Candidatura lui Dominic înseamnă opțiunea de a păși spre un oraș modern, european și care să fie cu adevărat o capitală europeană de referință pentru întreaga lume. Din 27 septembrie USR-PLUS vine și în administrațiile locale din țară. Din 27 septembrie, competența și onestitatea se reîntorc în administrațiile din țară. Și Timișul și Timișoara au resurse, dar administrarea și utilizarea lor a lăsat foarte mult de dorit”, a declarat Barna.

La rândul său, Vlad Voiculescu a spus că fiecare vot va fi un punct de sprijin pentru Dominic Samuel Fritz și pentru Cristian Moș, oameni care „vor muta Timișoara și Timișul în secolul XXI”.

„În multe orașe ale României, printre care și Timișoara, am pierdut sentimentul de comunitate, acel sentiment de mândrie. Dominic Samuel Fritz este un om care are mai multă experiență internațională decât orice politician din România. Este un om care a locuit și a lucrat alături de cei mai importanți lideri europeni. A lucrat alături de toți oamenii care candidează pe listele USR-PLUS și care vor aduce acest județ în secolul XXI. Acum un an, timișenii și-au asumat să trimită, în Parlament, opt oameni care ne fac cinste. Astăzi vorbim despre alegerile locale, pentru că schimbarea trebuie făcută mai ales de la nivel local. De aia suntem în fața dumneavoastră și ne propunem să facem o schimbare stradă cu stradă”, a spus Vlad Voiculescu, președintele PLUS București.

În timpul discursului europarlamentarului Vlad Botoș, o tânără, voluntar USR-PLUS, a leșinat. Evenimentul a fost oprit pentru aproximativ o jumătate de oră, timp în care Botoș a sunat la 112, iar la fața locului a sosit un echipaj SMURD. Tânăra și-a revenit în câteva minute, dar în cele din urmă a fost transportată la spital pentru mai multe investigații. Aceasta ar fi spus că nu a mâncat și i s-a făcut rău, cel mai probabil, din cauza căldurii.