Festivalierii, în număr mare la Aerodromul Cioca. A început District 23

flight 4
Stiri publicitate la Iulius Mall Timisoara po 1000x100px (3) Stiri si Publicitate din Baile Herculane pentru Timisoara si Resita untitled design set 970x90 px

La Timișoara s-a dat startul, vineri seară, a festivalului District 23, care se va desfășura pe Aerodromul Cioca până duminică inclusiv.

Evenimentul reunește trei festivaluri din zonă – Flight Festival, Vest Fest și Magnetic. Cu două scene principale și încă trei secundare, peste 15 zone de festival (VIP Zone, Food Zone, Kids Zone, zone de activare, plajă urbană, ateliere și workshop-uri, junglă urbană, zone de relaxare, zone de activități sportive), District 23 devine, în anul în care Timișoara este Capitală Europeană a Culturii, cel mai mare festival din vestul României.

Peste 20.000 de participanți au fost înregistrați în prima zi a festivalului FLIGHT. Unul din cei mai așteptați artiști care a urcat pe scenă a fost britanicul Tom Odell, care a susținut un spectacol energic, în cadrul căruia s-a urcat la un moment dat pe pianul de pe scenă. Din recitalul său nu a lipsit celebra piesă Another Love. O altă apariție mult așteptată din prima zi a evenimentului a fost cea a trupei americane Delinquent Habits, care alături de „Return of the Tres” a interpretat și multe alte hituri care au avut parte de aplauze la unison din partea spectatorilor. Spectacolul susținut de Delia a avut parte de artificii, iar spectacolul realizat de BU.G. Mafia a fost unul memorabil. Printre ceilalți artiști care au urcat pe scene s-au numărat Connect – R, Nane, Specii, Azteca, The Prototypes și Hedex.

Aerodromul Cioca a fost amenajat special pentru eveniment.

„Este locul unde dorim să dezvoltăm evenimente de mare anvergură, care aducă mii, zeci de mii de oameni laolaltă.  E un spațiu amplu, care permite acest lucru. Neavând momentan altă infrastructură care să găzduiască astfel de evenimente, în interiorul orașului, a trebuit să ne adaptăm. Iar Aerodromul Cioca cred că este unul dintre locurile care pot să găzduiască astfel de evenimente. Această reunire de trei festivaluri în unul singur s-a dorit a fi ceva mai mult decât s-a realizat în ceilalți ani tocmai pentru că Timișoara deține titlul de Capitală Europeană a Culturii și dorim să promovăm ceva extraordinar”, a spus Alin Nica, președintele CJ Timiș.

stiri si publicitate casino herculane by sungarden stiri si publicitate gif card de energie dacus 1000x100
Stiri din Timisoara Capitala Europeana Culturala, evenimentele continua si in 2024 1000x100 edb

flight 6

Festivalul continuă sâmbătă și duminică; printre artiștii care vor fi prezenți în acest weekend în Timișoara se numără Rag’n’Bone Man, Clean Bandit, John Newmann, Vunk, S.A.R.S. R.U.A., Maryliss, Andi Moisescu, Subcarpați, Deliric X Silent Strike & Muse Quartet, Camo & Krooked b2b Mefjus sau Andromedik.

Organizatorii estimează o prezență de peste 60.000 de spectatori în cele 3 zile ale festivalului.

Stiri si Publicitate Timisoara, Resita, Hotel Versay aprilie 980x120 px Stiri din Resita si Timisoara banatica 1000x100
/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/