Femeie jefuită în plin centrul Timișoarei. Cine este hoțul?

politie
stiri si publicitate cu Casino Herculane by sungarden

O femeie în vârstă de 74 de ani a fost tâlhărită în timp ce stătea pe o bancă în centrul Timișoarei.

Incidentul a avut loc luni, în 14 august. Unei femei care stătea pe o bancă de pe strada Mărășești, pietonala care leagă Piața Operei din Timișoara de zona Parcului Botanic, i-a fost smulsă geanta.

Autorul, un minor, a fost imobilizat pe loc de trecători.

Polițiștii Biroului de Investigații Criminale au fost sesizați cu privire la faptul că o femeie în vârstă de 74 de ani, în timp ce era așezată pe o bancă de pe strada Mărășești, din Timișoara, ar fi fost deposedată prin smulgere, de geanta pe care o avea asupra sa, de către un tânăr. Persoana a fost imediat imobilizată de către cetățenii aflați în apropriere, fiind predată ulterior polițiștilor.”, au transmis reprezentanții IPJ Timiș.

promovare banner maxagro Stiri cu Muzeul din Timisoara

După ce l-au identificat, oamenii legii au stabilit că tânărul este un minor în vârstă de 15 ani.

Prejudiciul a fost recuperat în totalitate, fiind predat femeii. Polițiștii au întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tâlhărie în forma tentativei și continuă verificările în vederea stabilirii cu exactitate a cauzelor și împrejurărilor producerii faptei.”, se mai arată în comunicatul IPJ Timiș.

Minorul a fost predat reprezentanților DGASPC Timiș.

Stiri si Publicitate, joburi in Timisoara si Resita STPT job 1000x200 Stiri si Publicitate in Timisoara si Resita 1000x100 edb
/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/