Femeie dată dispărută, găsită îngropată în curtea casei!

O femeie de 64 de ani din localitatea Variaș, județul Timiș, dată dispărută în urmă cu patru zile, a fost descoperită decedată, îngropată în curtea casei. Poliția a deschis o anchetă!

Polițiștii din Sânnicolau Mare au fost sesizați despre dispariția femeii de 64 de ani din localitatea Variaș, județul Timiș, încă de luni, când a fost deschis un dosar penal pentru lipsire de libertate.

Miercuri seara, polițiștii Serviciului de Investigații Criminale din cadrul IPJ Timiș cu sprijinul Serviciului Criminalistic, Poliției orașului Sânnicolau Mare și sub coordonarea procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Sânnicolau Mare au descins la locuința persoanei dispărute, pentru percheziții domiciliare.

gif card de energie dacus 1000x100

„La scurt timp, în urma căutărilor, polițiștii au descoperit trupul neînsuflețit al femeii, îngropat în curtea casei”, a anunțat, în noaptea de miercuri spre joi, Poliția Timiș.

În acest caz, oamenii legii fac cercetări pentru stabilirea cauzelor și împrejurărilor în care a survenit decesul femeii.

Muzeul TM
/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/