Experiență VIP la Cinema City Iulius Town. Ce filme vedem în weekend?

Cinema City din Iulius Town s-a extins și aduce cinefililor experiențe noi de vizionare a filmelor, într-un design diferit. Pe lângă cele 12 săli de film, cinematograful dispune, de acum, de săli VIP și de o sală multifuncțională „All Stars Cinema”.

„Timișoara este unul dintre orașele noastre de suflet de care ne leagă multe amintiri, iar Iulius este partenerul nostru de încredere de 13 ani, în 2007 Cinema City deschizând aici unul dintre primele cinematografe. Rețeaua noastră s-a extins apoi rapid în alte 18 orașe, cu peste 240 săli de cinema, Cinema City devenind operatorul numărul 1 în România. În 2020, după 6 luni lungi în care cinematografele au fost închise, timișorenii ne-au încurajat trecându-ne pragul cu entuziasm și cum altfel să le mulțumim decât oferindu-le un cinematograf iubit în haine noi strălucitoare, acum mai mare și mai frumos ca niciodată, cu multe premiere internaționale în săptămânile ce urmează”, a declarat Ioana Ionescu, marketing manager Cinema City România.

Sălile VIP sunt dotate cu fotolii de piele complet computerizate, iar pentru ca experiența VIP să fie completă, reprezentanții mall-ului au introdus în prețul unui singur bilet de cinema popcorn și nachos nelimitat. Accesul în zona VIP se face cu 30 minute înainte de începerea proiecției.

leader board 728 x 90 px

Sala multifuncțională „All Stars Cinema” este dotată cu o scenă generoasă și sistem de sonorizare Dolby Atmos – cea mai nouă tehnologie audio, care poate reda simultan până la 128 de obiecte audio independente. Cu o capacitate de 384 locuri, noul spațiu cinematografic este special conceput pentru a găzdui premiere de gală, conferințe, training-uri sau spectacole artistice. Sala multifuncțională dispune de ecrane compatibile și proiectoare cu linie digitală, iar prezentările pot fi afișate în toate sălile în același timp, în timp ce apelurile de conferință se pot gestiona din foaier sau din sală. Dispozitivul funcționează cu software Microsoft și Macintosh și poate fi conectat la un televizor prin satelit.

Ce vedem în luna octombrie la Cinema City Iulius Town?

Trailerele filmelor care rulează în luna octombrie la Cinema City, pentru – Made in Italy, Un hoț cinstit, Greenland: Cursa pentru supraviețuire, Salvați de crănțănei și Trolii descoperă lumea.

„Iulius Town a devenit deja cel mai important reper în materie de entertainment, fiind principala destinație de petrecere a timpului liber din regiune. Este un spațiu vibrant, cosmopolit, care combină numeroase atracții indoor și outdoor. Ne menținem promisiunea de a oferi publicului experiențe inedite și în această tendință se înscriu și noile concepte Cinema City, care vor cuceri cinefilii din Banat. Noul multiplex impresionează nu doar prin amenajarea avangardistă și dotările tehnologice, ci și printr-o nouă perspectivă privind modul în care ne putem bucura de experiența vizionării filmelor”, a spus Oana Diaconescu, Head of Leasing Manager IULIUS.