Femeia care și-a aruncat bebelușul din brațe într-un hotel din Timișoara, trimisă în judecată pentru tentativă de omor!

A cedat nervos după o ceartă cu iubitul și și-a vărsat nervii pe copilul pe care îl ținea în brațe. Femeia care a revoltat o țară întreagă în luna mai, după ce imaginile de pe holul hotelului au fost făcute publice, este cercetată acum pentru tentativă de omor!

Copilul avea doar două luni atunci când mama sa și-a ieșit atât de rău din fire, încât l-a folosit drept unealtă de răzbunare față de concubinul său. Femeia de 21 de ani, cetățean italian, a fost imediat reținută și arestată preventiv, în timp ce bebelușul ei a stat 25 de zile în spital. Acesta s-a lovit cu capul de parchetul laminat, a suferit mai multe leziuni traumatice, iar medicii au stabilit că i-a fost pusă viața în pericol.

În urma cercetărilor a reieșit că totul s-a petrecut în noaptea de 23 mai, în jurul orei 4.35. „În timp ce se afla în incinta Hotelului Reghina Blue din Timișoara, pe fondul unui conflict anterior avut cu concubinul său, în mod intenționat inculpata l-ar fi aruncat din brațe pe băiețelul lor minor, în vârstă de două luni, pe jos, pe podeaua din parchet laminat din holul hotelului, acțiune violentă în urma căreia minorul a fost proiectat prin aer circa doi metri”, se arată în rechizitoriu.

Procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Timiș au dispus prin rechizitoriu trimiterea în judecată, în stare de arest preventiv, a inculpatei sub aspectul săvârşirii infracţiunii de violență în familie – tentativă de omor comisă asupra unui membru de familie.

Dosarul a fost trimis spre soluţionare Tribunalului Timiş.