Felix Borcean: „Vela și Mocioalcă, ultimii mohicani din Caraș-Severin. Cei doi ioni negativi simt că le fuge pământul de sub picioare și au reacții disperate”

Felix Borcean reacționează după ce s-a văzut atacat ieri și de Ion Mocioalcă. Susținut de 3 partide, dar candidând independent, primarul suspendat al Caransebeșului îl include pe secretarul Pro România în aceeași categorie cu deja cunoscutul lui „inamic”, Marcel Vela.

Candidatul susținut de PMP, PSD și PPUSL a reacționat după ce Ion Mocioalcă a enumerat 10 motive pentru care caransebeșenii ar trebui să pună ștampila pe Bebe Pasere, candidatul Pro România, și nu pe independentul Felix Borcean.

„ion și ionel sunt în stare de maximă surescitare. Sunt pe punctul de a pierde tot. Tot, vă vine să credeți? Cine sunt cei doi? Cei doi baronei, care, aparent, sunt dușmani, dar, de fapt, prieteni. Vela și Mocioalcă, ultimii mohicani din Caraș-Severin. Da, veți spune unii, jignim mândra seminție mohicană, din povestirile lui James Fenimore Cooper sau Karl May… Da, cei doi ioni negativi simt că le fuge pământul de sub picioare si au reacții disperate. Fac mic-dejunuri de rugăciune, țin predici, emit proclamații în 10 puncte, amenință agenții economici. Ei, cum spunea ion cel mic, vor să bea tot, să mănânce tot și să f… tot… Vor tot, un liberal și un socialist modern (pe bune, nenea Mocio, esti modern?)”, spune Felix Borcean.

Deși a fost acuzat că nu este un om de Stânga și că nu va putea niciodată să reprezinte acest electorat, Felix Borcean sare în apărarea social-democraților, apreciind faptul că aceștia s-au decis să acționeze diferit la Caransebeș. „De ce sunteți supărați, mititeilor? Că PSD a considerat că se poate și altfel în Caransebeș? Sunteți, pentru prima dată în istorie, în afara jocului și, împreună, nu reușiți nici cât un praz degerat de Pătulele, aclimatizat la Armeniș? Eu zic să faceți un banner comun, voi doi, și să vă expuneți, ensamble, pe străzile municipiului să cerșiți mila gugulanilor. Ce ziceți? Ideea lui Marcel. Din 2017. Hai că împreună sunteți o forță. Forța întunericului”, a răspuns Felix Borcean ironic la adresa celor doi lideri politici din Caraș-Severin.

(E)