Bebe Pasere: „În Primăria Caransebeș nimeni nu a fost tras la răspundere pentru deciziile proaste luate”

Candidatul Pro România la Primăria Caransebeș este convins că reconstrucția municipiului este posibilă doar cu atragerea fondurilor europene. Cât timp există comune care s-au dezvoltat pe baza programelor cu finanțare de la Bruxelles, Bebe Pasere refuză să creadă că acest lucru nu este posibil și în Caransebeș.

„Refuz să accept că acea persoană care a făcut posibilă atragerea fondurilor a avut relații la București. Cred că totul ține până la urmă de seriozitate, de felul în care ai fost crescut, în care ai reușit în viață. Și mai cred că dacă ai plecat de jos și ai început să crești treptat și sănătos este foarte ușor să îți dezvolți aceste calități și chiar rog oamenii să vadă sate în România construite cu fonduri europene. Vreau să le arăt că se poate. Caransebeșul este un municipiu, nu este un sat să spui că nu se poate. Sunt fonduri guvernamentale foarte multe, sunt fonduri europene forte multe, sunt proiecte foarte multe, dar pentru asta, v-am spus, este nevoie de o echipă, este nevoie de dorință și este nevoie de un primar gospodar. Mai mult, este nevoie de cineva care știe cum să vorbească cu oamenii, știe cum să îi controleze, știe cum să pună la masă toate partidele politice, și eu cred că una din calitățile pe care ar trebui să le aibă un primar asta ar trebui să fie, în primul rând să fie gospodar”, este de părere Pasere.

Referindu-se la Caransebeș, candidatul Pro România spune că în ultimii patru ani se poate spune că a fost o debandadă. Fiecare a făcut ce a vrut, ce a crezut că este bine pentru el.

„În Primăria Caransebeș nimeni nu a fost tras la răspundere pentru deciziile proaste luate. Și dacă ne referim la deciziile proaste luate, putem să începem cu reparațiile care se fac în municipiu. Mi se pare halucinant pentru mine, un om care am văzut ce înseamnă reconstrucții, să te rezumi la a pune niște bănci în oraș și a pune niște containere pe care le pui doar să fie puse. Chiar am făcut, și rog toată lumea să se uite pe «Bebe Pasere oficial» să vadă cum se fac lucrările și cât de disperați sunt cei din conducerea PNL-ului și, până la urmă, și Felix Borcean, pentru că am văzut o ceartă săptămâna trecută în care el își asumă că a cumpărat băncile respective. Eu nu înțeleg, lucrurile astea trebuiau făcute de ani de zile, și atunci de ce au fost lăsate la urmă? Doar că este campanie electorală?”, se întreabă Bebe Pasere.

(E)