Felix Borcean, președinte PSD Caransebeș! PNL își caută degeaba candidat pentru primărie!

borcean felix

Liberalii au mizat prea mult pe faptul că tensiunile dintre social-democrații gugulani îl vor împiedica pe actualul primar să obțină un nou mandat, în 2024. Practic, măsoară șansele unor posibili candidați ce n-au nicio șansă!

Sprijinit de PSD, Felix Borcean a câștigat pentru a doua oară Primăria Caransebeș cu o victorie categorică în fața liberalei Andrei Pleșa și a lui Bebe Pasere, de la Pro România. Pentru scrutinul de peste doi ani, lucrurile se prefigurează acum a fi și mai clare. Și asta pentru că Borcean va fi candidatul PSD și omul pe care se mizează pentru obținerea unui număr mare de voturi necesar câștigării șefiei Consiliului Județean Caraș-Severin. În plus, de data asta va face echipă cu Bebe Pasere, nu-l va mai avea adversar. PNL are nevoie în aceste condiții de un candidat redutabil. Deocamdată îl caută. În acest sens sunt întrebați caransebeșenii, pe cine văd mai bine, pe Andra Pleșa, vicepreședintele Ariilor Protejate, pe deputatul Dumitru Rujan, pe președintele PNL Caransebeș, Arin Ispas, pe vicepreședintele Consiliului Județean Marius Isac sau pe administratorul public al județului, Andrei Ungur. Cei mai mulți dintre ei au preferat să stea în umbră, în ciuda faptului că funcțiile pe care le dețin le-ar fi oferit o mare expunere. Ca atare, nu sunt așteptări mari de la sondajul de opinie pe care l-au comandat liberalii. Mai mult ar fi mizat aceștia pe faptul că Felix Borcean nu va rezista prea mult în PSD, că tensiunile din organizația locală vor atinge cote maxime și că povestea de dragoste se va rupe până la alegeri. Numai că președintele PSD Caraș-Severin, Silviu Hurduzeu, le-a năruit aceste speranțe.

„Am stabilit la nivelul organizației PSD Caransebeș data alegerilor: 17 septembrie. Din câte cred, Felix Borcean nu va avea contracandidat, nici nu cred că e normal să aibă, totuși, e primarul orașului. În organizație se vor liniști apele, sunt liniștite și acum și în curs de liniștire totală. Eu cred că și Felix va avea abilitatea de a face echipă cu toată lumea acolo și de a câștiga din nou alegerile, inclusiv Consiliul Local. S-au dat anumite sancțiuni e adevărat, se mai dau, s-au dat și la nivelul organizației județene, au trecut, suntem toți împreună, așa va fi și la Caransebeș.”, a comentat deputatul PSD pentru expressdebanat.ro.